Košarkaši Actavis Akademije počeli pripremu za novu sezonu

LESKOVAC

Muška juniorska, kadetska i pionirska selekcija, kao i ženska kadetska i pionirska selekcija „Aktavis Akademije“ počele su pripreme za novu sezonu. U novoj takmičarskoj sezoni juniorsku i kadetsku selekciju, generacije rođenih 2000/2001 i 2002/2003 treniraće dokazani treniri u radu sa mlađim selekcijama u Leskovcu: Vladan Stojiljković-Đerma (osvajač medalja sa mlađim selekcijama KK „Zdravlje Aktavis“ i KK „Aktavis Akademije“, kao i velikog broja turnira u zemlji i inostranstvu), Zoran Đokić (najstariji i najiskusniji trener u Leskovcu) i dva veoma perspektivna trenera Zoran Kostadinović i Milan Petrović.

„Po prvi put „Aktavis Akademija“ je napravila i juniorsku selekciju i pokušaćemo da se plasiramo u Jedinstvenu juniorsku ligu Srbije“ kaže direktor kluba Vladan Stojiljković.

„Prošle godine smo igrali jedinstvenu kadetsku ligu Srbije, a ove godine ćemo pokušati da igramo obe lige i predstavljamo grad Leskovac u duelima sa najboljim klubovima u Srbiji. Okupili smo najbolje igrače iz grada, napravili praktično reprezentaciju grada, prvi put desilo da posle 10 godina najbolji igrači budu jednom klubu. Veoma mi je drago da su mnogi igrači prepoznali naš rad i da su se priključili našim selekcijama. Svi treneri u klube se trude da rade dobro sa ovim mladim košarkašima i da im prenesu što veće znanje. Zahvaljujemo se gradu Leskovcu na pomoći, jer bez njihovog ulaganja ne bismo napravili ovakve rezultate do sada. Leskovac je grad košarke i ovakvim radom sa mladima osiguraćemo budućnost leskovačke košarke“ smatra Vladan Stojiljković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare