Konvencija Ujedinjene opozicije Srbije u Prokuplju

PROKUPLJE

Došlo je vreme da se oslobodi Srbija, da se zlo iskoreni i da se iščupa korov koji je deset godina gušio Srbiju. Zajedno, ujedinjeni 3.aprila građani će kazati da je vreme da se otera u prošlost zlo koje se nadvilo nad zemljom je zaključak sa konvencije Ujedinjene opozicije Srbije u Prokuplju, kojom je predstavljena i lista za narodne poslanike iz topličkog kraja.

-Život mora da bude ispred profita,a čovek na prvom mestu, a sada smo u mraku. Ko god nešto kaže, ko god se pobuni, ilijesmenjen, ili je nateran da da otkaz. Od radnika se prave socijalni slučajevi, penzioneri na tablu kupuju lekove, a roditelji pazare pelene na komad za svju decu. To je na žalost stvarnost. Ono što radi vlast je zločin nad sopstvenim narodom i molim vas da ovako hrabri kao što ste pomognete da oporavimo Srbiju- poručila je nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić,pred prepunom salom Doma kulture u Prokuplju.

Ona je dodala da promena iz korena mora da se desi jer Srbije uskoro više neće biti ukoliko do toga ne dođe.

-Mi iznosimo afere, ali to je samo petnaestak posto onoga što će se tek otkriti, onoga što je učinila partija i bratija. Staćemo iza svakog radnika, koji danas nemaju snage da se izbore za svoja prava, jer znaju da su sudski procesi neizvesne maratonske trke . Frmiraćem posebne sudove za radne sporve sa ograničenim rokom na šest meseci i svi slučajevi moraju da se završe u tom roku- kazala je između ostalog Tepić.

Miroslav Aleksić je podsetio da bez sela, poljoprivrednika i seljaka nema oporavka i jake Srbije, a da država mora da se očisti od smeća.

-Ajde da to svi zajedno uradimo 3.aprila. Da možemo da živimo normalno, da ne budemo kapilarni glasovi. Znajući energiju koja je među nama, verujem dda ćemo svi stati u odbranu Srbije i na jedan svečani način doneti slobodu. Zato 3. aprila glasamo za opšti interes i slobodu-poručio je Aleksić.

A seme slobode čuči u svakom od nas.

-Koliko je važno da čovek bude dostojanstven dokazaćemo 3.aprila. Iščupaćemo biljku iz korena i pokazati kako se oslobađamo korova, a 3.aprila pokazaćemo da postoji druga Srbija, ona naša, čista i pravedna- istakao je Miodrag Miša Gavrilović u svom obraćanju okupljenima.

Svečanoj konvenciji pored narodnih poslanika iz Topličkog okruga, kojih je šest na listi Marinika Tepić Ujedinjena opozicija Srbije prisustvovali su i Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Pavle Grbović, kao i narodni poslanici iz okruženja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare