KONVENCIJA SNS U LEBANU : VREME JE DA SE ZNA ČIJA JE VLAST

LEBANE

 

Vreme je da se u Lebanu zna čija je vlast a ne da danas budu jedni, sutra drugi a prekosutra teći, u zavisnosti kakve su im finansijske transakcije, rekao je na današnjoj konvenciji liste okupljene oko SNS poverenik te stranke Goran Jović.

On je okupljenim gradjanima rekao da je aktuelni predsednik te opštine zabranio direktorki Doma kulture da dozvoli  da se tehnička oprema za održavanje konvencije u centru Lebana priključi na struju iz te ustanove ali da je ona ipak bila „dovoljno svesna“ da to dozvoli.

„Gradjani treba da znaju da je budžet opštine Lebane 600 miliona dinara a da je vladajuća koalicija odredila u njemu 850 000 dinara za poljoprivredu a 45 miliona dinara za sport“, rekao je Jović koji tvrdi da dosadašnja lokalna vlast u toj opštini preko sporta „pere pare“.

Jović je rekao da sve to može da se promeni promenom lokalne vlasti i pozvoa sugradjane da glasaju za listu broj osam na lokalu.

Potpredsednik  SNS Bratislav Gašić pozvo je lebančane da svojim glasovima „oteraju u istoriju one koji su vladali devedesetiih i od dvehiljadite godine.

On je rekao  i da će „biti provokacija „ i pozvao okupljene da „ne odgovaraju na njih“.

„U narednim danima će izaći Pajtić, Tadić a možda i Dačić i počeće optužbe da će biti izborna kradja, koa da na izborima može da se ukrade pedeset posto“, rekoa je Gašić i dodao da je „u Srbiju došao i napravio svoju televizijiu penzionisani američki general i na njoj ne može da se čuje nijedna lepa reč za našeg premijera“.

Poručio je gradjanima da se lista koju predvodi Aleksandar

Vučić boriti i za njihovu decu.

P4141040 P4141044P4141048

Predsednik Izvršnog odbora SNS Dragan Stevanović Boske , koji za sebe kaže da „radi iz Surdulice“ , poručio je da , zahvaljujući Vladi SNS više ne važi ona izreka „što južnije to tužnije“ i da se „na jugu sada  bolje živi“ .

A grdaonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da je Goran Jović dvoje kvalitete, znanje i sposobnost pokazao i na poziciji predsednika Regionalne privredne komore Leskovac, na kojoj se nalazi već šesnaest godina.

Na konvenciji su govorili mladi predstavnici SNS u Lebanu kao i predsednik Gradskog odbora Srpske narodne partije (SNP) Aleksandar Pejčić i predstavnik PUPS-a Slobodan Veličković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare