KONTROLA AUTOBUSA IZ MEDJUNARODNOG SAOBRAĆAJA

NIŠ-GORNJI MILANOVAC

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave saobraćajne policije, sproveli su, tokom protekle noći, akciju pojačane kontrole autobusa koji prevoze putnike u međunarodnom saobraćaju.

 

Kontrola je vršena na autoputu Beograd – Niš, na naplatnim stanicama „Nais“ i „Bubanj potok“, kao i na „Ibarskoj magistrali“ kod Gornjeg Milanovca.

 

Prema rečima Bobana Milinkovića, načelnika Odeljenja za kontrolu i regulisanje saobraćaja u Upravi saobraćajne policije, ukupno je kontrolisano 122 autobusa koji su prevozili putnike u međunarodnom saobraćaju, od čega su 62 registrovana u Republici Srbiji, a 60 u inostranstvu, kao i više od 200 vozača koji su činili posade  pomenutih autobusa.

 

„Tokom akcije je otkriveno ukupno 59 prekršaja, od  čega su 39 prekršaja učinili vozači autobusa registrovanih u inostranstvu, a 20 prekršaja vozači autobusa registrovanih u Republici Srbiji“, naglasio je Milinković.

 

Uprava saobraćajne policije će nastaviti sa pojačanom kontrolom autobusa koji vrše prevoz putnika u međunarodnom saobraćaju tokom letnje turističke sezone.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare