Koncert u Spomen parku

LESKOVAC

Svih osam škola sa teritorije grada predstaviće se na svojevrsnoj manifestaciji 12. juna u 10 časova u leskovačkom Spomen parku. Učešće u ovom programu uzeće i Leontina, kao i dečji hor „Zvezdice“. Ovo dešavanje organizovaće Turistička organizacija Leskovac uz podršku lokalne samouprave, a PR ove organizacije Tina Stojanović ističe zadovoljstvo ostvarenom saradnjom sa svim osnovnim školama na teritoriji grada.

„Naša namera je da oživimo ovo negde nepravedno zapostavljeno i nekad omiljeno izletište Leskovčana i cilj nam je da se u što skorijoj budućnosti na ovom mestu održavaju brojne kulturne, zabavne i sportske priredbe. Ne smemo da zaboravimo i na istorijski značaj koji ovaj kompleks izgrađen 1971. godine ima na gotovo čitav leskovački kraj.“

U programu će učestvovati učenici osnovnih škola, a direktor Osnovne škole „Josif Kostić“ Ilija Đorđević kaže da je želja i cilj da ova manifesitacija i okupljanje u Spomen parku postane tradicija.

„Održali smo nekoliko sastanaka sa direktorima škola i nastavnicima koji će biti vodeći u ovoj manifestaciji. Svaka škola dobiće priliku da se predstavi u nekih 12 do 15 minuta sa svojim programom. To će biti muzičko-scenske manifestacije, a ujedno od samog ulaska u park, gledaćemo da na određenim punktovima prikažemo rekreativne sportove, koji će biti revijalnog karaktera, jer želimo da naše učenike podstaknemo da što više borave u prirodi. Jun mesec za održavanja ove manifestacije smo odabrali jer je to mesec prepun međunarodnih praznika koji su vezani za bezbednost dece, kao što Međunarodni dan dece, Dan zaštite dece od rada, Borba protiv nasilja nad decom…“

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
kam gu dvorana i vase ideje
kam gu dvorana i vase ideje
5 godine pre

Od kad TOL zadaje zadatke drugima? Umeju li jednu akciju da sprovedu sami? Pare im daje grad, znaci ne zaradjuju NISTA.Cak ni za rostiljijadu! Zatim karte opet kupuju preduzeca za sve njihove izmisljotine, svetkovine, koncerti, dvorane i ostale nebuloze. Sto ne pocnu s dvoranu, kad su tolko pametni bili da daju ideje? Nego nemaju ni za otirac pred vrata dvorane s te pare da kupe. Dalje, opet oni misle, a neko ko budala se peca pa daj da podrzimo njihovo misljenje, kao da nije dosta njihovih glupih ideja, pocev od Kamiondzija i Rostiljijade i Suvenirnice s Kiku semenkara. Ocekujem da TOL naredi da svi idemo da jasemo konje na sportski aerodrom, a da pre toga gradjani pokose, poseju, pozanju, a TOL ce se luftira?! Mislioci!

Sluga slugu trazi
Sluga slugu trazi
5 godine pre

Hahaha. Hocete da kazete da nekom neovlasceno pukne i onda svi polete ko mutavi da to izvrse? Onda imamo novog gradonacelnina u TOL. Sva preduzeca treba da obrnu curak pa Veliki vrac iz TOL nek sam realizuje ideje bez pomoci mehanizacije komunalnih preduzeca i bez nase dece. Zamisli tu drskost. Slikaju se, izmisljaju poslove koje nisu izbudzetirali a drugi da ih sluzi.

cista nula
cista nula
5 godine pre

Vrlo neozbiljno. Radne akcije, voluntarizam su dokaz nedostatka planiranja, vizije, manjkavosti institucija, kadriranja nestrucnih na vodecim funkcijama grada, ali i amaterizma onih koji podrzavaju ovakvo neozbiljno vodjenje poslovanja vezanog za razvoj grada.

gerilski razvoj, a skupstina je zjbncija
gerilski razvoj, a skupstina je zjbncija
5 godine pre

Kakva je ovo partizanstina? Kojim programom poslovanja i kolikim budzetom se zelelo dobro Spomen parku i mislilo o njemu? Kakvo je ovo elemenatarnonepogodjeno padanje ideje na necije plitke glave? Koji roditelji ce decu da puste u park sa staklo i narkomanske igle? Zasto Komunalac nema programom predvidjen budzet i dinamiku radova u Spomen park? Ko odrzava rasvetu u gradu? Na sta lici da umesto preko institucija, svakom ponesto pada na glavu. Raspustite onda i TOL i Komunalac i Direkciju i Distribuciju. Pa ce si razvijamo grad KAD NAM KAKO PADNE NA PAMET. Zar se na skupstini ne donose najvaznije odluke, programi, planovi, strategije. Nije ovo Klub izvidjaca nego Grad Leskovac.