Konačni rezultati male mature 5.jula

NIŠ

Кonačni rezultati završnog ispita budućih srednjoškolaca biće objavljeni u utorak 5.jula do 8 sati. Istog dana je upis u muzičke i baletske škole u terminu od 8 do 16 sati. Popunjavanje liste želja elektronskim putem počelo je 30. juna i trajće  06.jula.

Tog dana počinje i predaja liste želja u osnovnoj školi i unos u bazu podataka. Taj postupak završava se 7.jula.Učenici mogu proveravati tačnost liste želja u osnovnim školama elektronskim putem ili neoposredno u subotu 9.jula.

  Istog dana ,učenici mogu podnositi prigovore na izražene želje i mogu se unositi ispravke neposredno u školi od 8 do 15 sati.Objavljivanje zvanične liste želja učenika je na zvaničnom sajtu u ponedeljak  11.jula. Objavljivanje zvaničnih rezultata raspodele po školama i obrazovnim profilima u osnovnim i srednjim školama je u sredu 13. jula. Istog dana biće objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

                           Podnišenje prijava za upis učenika u srednje škole elektronskim putem posle prvog i drugog upisnog kruga je od 14. do 20. Jula.Podnošenje prijave a upis učenika u srednje škole za prvi upisni krug,neposredno u školi,osim za upis u muzičke i baletske škole je od 14. I 15.  jula.

                    Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug (elektronskim putem/neposredno u školi) četvrtak je 14.jula. Objavljivanje konačnog rasporeda učenika po školama u drugom upisnom krugu je u petak 15.jula. Objavljivanje preostalih slobodnih mesta posle drugog upisnog kruga  je  16.jula.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare