Komšije skupljale pomoć, ona se zahvaljuje gradonačelniku

LESKOVAC

“Danas su članovi MZ „Donji Bunibrod“ sproveli humanitarnu akciju posetivši socijalno ugroženu sugrađanku Veru Urošević iz Žižavice”; saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca.


Oni su, zajedno sa predsednikom MZ Ranđelović Markom, uručili određena sredstva i namirnice koje su joj bile neophodne, a koje su prikupili mnogi meštani tog kraja. Tom prilikom predsednik mesne zajednice Marko Ranđelović je istakao:

„Uz doprinos većine naših meštana uspeli smo da sakupimo određena sredstva, kako bismo bar na neki način olakšali život gospođi Veri. Ovom prilikom hteo bih da se zahvalim svima koji su dali skroman doprinos.

Ovom našim humanim gestom želimo da apelujemo svim sugrađanima da pomažu drugima koji žive u teškim uslovima, jer nečije malo, drugima je mnogo.“

Vera Urošević se ovom prilikom zahvalila predsedniku i članovima MZ, a posebnu zahvalnost uputila je gradonačelniku Goranu Cvetanoviću i istakla da već 10 godina živi sama i da je ovo prvi put da je neko poseti i donira joj sredstva koja joj znače mnogo.

Svi prisutni su dodali da im se gospođa Vera može obratiti kad god joj bude bila potrebna pomoć.

Ova humanitarna akcija organizovana je, između ostalog, i povodom Svetskog dana socijalne pravde,” navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivca
Ivca
5 godine pre

Cemu ironican naslov? Ovakve stvari treba da se podrze, prelepa akcija, svaka cast!

Učenik
Učenik
5 godine pre

Ovaj naslov je očigledan pokazatelj da su novinari ovog portala jasno odabrali stranu. Toliko o nezavisnom i nepristrasnom izveštavanju. Gospodja je zahvalila gradonačelniku, a novinar odmah na ovako lepu akciju pa čak i korektno napisanom članku stavlja ovaj naslov. Treba znati da se ovakve akcije u Leskovcu sprovode na inicijativu gradonačelnika. Zašto nisu predstavnici predhodno režima imali ovakve akcije? Nisu jer nisu imali ideja. Nisu jer su gledali samo sebe. Sami sebi bili su dovoljni.

Unicorn
Unicorn
5 godine pre

Nemojte biti ironicni u naslovu, mozda zahvalnost gradonacelniku ima siri aspekt, pored clanova MZ koji joj pomazu, Centar za socijalni rad je podigao organizaciju na visi nivo, osecaj socijalne pravde je na visem nivou…, pustite zenu neka iskaze svoja osecanja.