Komora na Gastro forumu u Vracu

 

LESKOVAC-VRAC

 

Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga u okviru realizacije projekta „Bugarsko – srpski gurmanski voz“ učestvuje u održavanju završnog, četvrtog po redu gastro foruma koji se održava u Vracu, Republika Bugarska.

Gastro forumi imaju za cilj razmenu iskustava u gastroturizmu i upravljanju turističkim segmentom u regionu kao i popularizaciji gastronomije kao jedanog od osnovnih faktora razvoja turizma.

Teme foruma, koji se održava dva dana u Bugarskoj su u vezi sa gastro-turizmom, trendovima u turizmu, zaštiti prava intelektualne svojine gastronomskih proizvoda.

Drugog dana foruma razgovaraće se o Gastro meniu i načinu upotrebe od strane članova Bugarsko-srpskog Gastro kluba, o projektnim idejama vezane za promociju prekograničnog turizma i gastronomskog turizma u odnosu na raspoložive fondove EU i o mogućnostima za nastavak projektnih aktivnosti i njegovu održivost.

Projekat se realizuje i sufinansira u okviru IPA prekograničnog programa Bugarska-Srbija od strane EU.

Partneri na projektu su: Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac iz Srbije, Privredna komora Vraca i Profesionalna gimnazija „Aleko Konstantinov“, Mezdre iz Bugarske.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare