Kome je sve Cvetanović pokazivao papagaje i fazane u Brejanovcu

LESKOVAC

Crkvu Svetog Ilije u Pečenjevcu, koja je sagrađena 1844. godine, obišao je gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima i najavio da lokalna samouprava planira da uloži dodatna sredstva u renoviranje ovog verskog objekta koji je u toku, kako bi se što dostojnije obeležila 180 godina postojanja.

Cvetanović je naglasio da su načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović i on finansijski, svojim sredstvima, pomogli uređenje dvorišta crkve gde su montirani mobilijar i letnjikovac, a da su u ovu svrhu korišćena i sredstva mesne zajednice.

„Ukupno uložena sredstva iznose 585.000 dinara. Moja lična donacija iznosi 200.000 dinara, s tim da je od tih sredstava postavljen i letnjikovac u Brejanovcu.“

Sveštenik Dalibor Jovanović naglašava da izgradnja ovolike crkve u ono vreme govori o precima ovih meštana i srpskom narodu u to vreme.

„Zato se ova svetinja mora sačuvati, a pored podrške lokalne samouprave, pozivam i sve vernike i ljude dobre volje koji su u mogućnosti da nam pomognu, uključe u obnovu svetinje, i pomognu da ona vaskrsne. Moram da primetim i da, od kako je napravljen mobilijar, ljudi često dovode svoju decu ovde da se igraju.“

Gradonačelnik i njegov tim su na kratko obišli i Brejanovce, gde se Boban Cvetković u ime mesne zajednice zahvalio gradonačelniku na donaciji.

„Ova donacija mnogo znači meštanima, naročito deci i poljoprivrednicima koji tu zastanu nakon povratka sa radova na njivama. Dobili smo mesto za okupljanje.“

Cvetanović je svoj tim i medijske ekipe ugostio i na imanju svoje vikendice u Brejanovcu, gde im je pokazao papagaje i fazane o kojima vodi brigu u posebnim kavezima.

Novinarima je rekao da je predhodnih dana pokazivao papagaje i fazane i nekim njihovim kolegama koje je , kako tvrdi, pojedionačno ugostio u svojoj vikendici u Brejanovcu.

Prati
Obavesti me o
guest
9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Brejanovački đilkoš
Brejanovački đilkoš
11 meseca pre

Pogledaj ga, majke ti mile, kako je na trećoj slici “bogobojažljiv”, hi hi hi 🙂
Odlika svih onih koji imaju laku ruku na pare, na nekretnine i na tuđe žene, je da voli da se krije iza crkve i patriotizma.
Odilka popova je da se šlihtaju onima koji drže naše pare.
Odlika seljaka je da se šlihtaju poltičarima, a čim političar zamakne za prvi čošak, seljaci ga psuju u ..pe.
Znam da čitaš ovo.
Kao što znam da o veri nemaš pojma.
Ako Bog postoji, on zna šta si sve radio i šta radiš i koliko je sve to suprotno sa životom pravog hrišćanina.
U Hrista ne veruješ.
Sveto pismo nisi pročitao, a nemoj ni da ga čitaš jer nećeš ništa da razumeš.
Zato se ne foliraj, jer veći deo leskovčana te čita ko Leskovački informator.

Predstava za ošišane ovčice
Predstava za ošišane ovčice
11 meseca pre

Vučiċ mu je rekao da bog ne postoji i da je njihov bog – Novac.

Dragan Gaga Krstić
Dragan Gaga Krstić
11 meseca pre

Kakva bibilija, od njega,kakvo sveto pismo! Mogu da se kladim da je zadnje što je čitao lektira u osnovnoj, ako je i to čitao.Nije usamljen slučaj, poznajem mnogo takvih koji misle da Bog vidi samo kako se u crkvi ponašaš, a napolje, van crkve, možeš da budeš raspojasan, da činiš zlo, kradeš, varaš, biješ ljude i žene, ucenjuješ, pretiš, napastvuješ, sa tuđim parama se ponašaš kao sa svojim…
Nego, nešto me drugo zanima.Kako ovaj lik stigne da izdonira sve ovo sa samo 100.000 dinara plate? Žena i ja zaradimo mesečno oko 750-800 evra, pa ne stignemo da odvojimo ni 50 evra na stranu. Oboje smo nepušači, kao i deca, u restoran na večeru ne sećam se kad smo otišli. Sve nam ode na frižider, a sa računima za komunalije retko kad da smo “na nuli”. Pri tom ne pružamo deci i sebi neki luksuz, već samo one najosnovnije stvari. Svoju garderobu nisam obnovio godinama. Mada, ne žalim se, jer u garderobi staroj i 50 godina opet bih bolje izgledao od ovog na slici.
Nije lepo smejati se nečijim telesnim nedostacima, ali ovo mu nije od boga, nego od loših navika, razmaženosti, izostanka kulture ishrane i mnogo para bačenih na ono što će da se ..ere.
Sem toga, gospodin je javna ličnost pa mogu da kritikujem njegov zapušten izgled kad je već dozvolio da svojim izgledom bruka svoje glasače kao i ceo grad.
Pa pogledajte ljudi, kojoj će ovo ženi da se sviđai? Imaš li ogledalo, čoveče?
Em izgleda kao meteorološki balon, em ne zna ništa, em zapošljava ženske kojima u naturi naplaćuje tu uslugu, svaki njegov javni nastup je komičan šou zbog kojih nam se svi smeju…Pa kako bre da on vodi grad?

Dimitrije
Dimitrije
11 meseca pre

Imaš ti Dragane veliki problem sa kompleksima. Kažu najbolje nas opisuju reči koje drugom uputimo.

Dragan Gaga Krstić
Dragan Gaga Krstić
11 meseca pre
Odgovori  Dimitrije

Naravno da ih imam i tačno znam koji su moji kompleksi. Kad sam bio mlađi imao sam ih više, ali se uspešno borim protiv njih.
Da čujem šta te je najviše zabolelo u mom komentaru?
Možda se baviš se javnim poslom a zapustio si svoj fizički izgled?
Moźda ono o perfidnom zlostavljanju žena?
Napiši, da ne nagađam.

Dragan Gaga Krstić
Dragan Gaga Krstić
11 meseca pre

Neċeš ništa da napišeš, “Dimitrije”? Baš šteta. Vidim da ne smeš ni muški da mi zapretiš, pritom, za razliku od tebe, pišem pod svojim pravim imenom, prezimen i nadimkom po kome me svi znaju. Inźenjer po struci, vojsku služio pod naoružanjem, oźenjen, otac troje dece, uĉesnik rata ne svojom voljom, neosuđivan, nikad nisam bio član nijedne interesne partijske grupe, sve sticao sam ili uz pomoċ porodice, roditelja, braċe i sestre…Mogao bih joś, al neċu. I ovo je dovoljno, čak i previße da shvatiš da si mi sušta suprotnost. Ah,da…studirao i diplomirao na drźavnom fakultetu.
Pozdrav od Gage, Dragana.

mika filadelfija
mika filadelfija
11 meseca pre

moj otac je cuvao stiglice i fazani i nikad nisam mogao da ga razumem kako moze da drzi ptice u kavezu

Milica
Milica
11 meseca pre

Koja glupost od vesti!

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
11 meseca pre

mnogo malecka tabla na letnjikovac