Kolubara dolazi na ruke Radniku

????????????????????????????????????

SURDULICA

Fudbaleri surduličkog Radnika u subotu 0d 15 časova na svom terenu na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Kolubare iz Lazervca. Biće to svakako zanimljiv meč u kome obe ekipe ulaze sa nadom da iz njega izađu kao pobednici.                  

 Pred ovaj susret trener domaćina Đorđević ima reči hvale za goste, ali nada se da ceo plen pripadne njegovoj ekipi. 

– Ova liga je od smanjenja drugačija, svako može svakoga da pobedi, osim onih najboljih. Sutrašnju utakmicu očekujemo sa neizvesnošću i oprezom, zato što znamo koliko bi nam značio dobar rezultat i koliko bi značilo da nastavimo ovaj dobar niz. Bilo bi od izuzetne važnosti da osvojimo sva tri boda i krenemo polako ga gornjem delu tabele. Znamo da to neće biti lako. Ekipa Kolubare ima nekoliko vrlo kvalitetnih i iskusnih igača, neki od njih su igrali u inostranstvu, tako da nas sutra očekuje žestoka borba. Ipak, ja se nadam da smo došli do nivoa i spreme i forme, tako da možemo da se nadamo najboljem – rekao je prvi strateg Surduličana. 

Sa izvesnom dozom o ovom meču govori i Nikola Bogdanovski:

-Ovo je još jedna u nizu bitnih utakmica za nas, teška i zahtevna. Imali smo dovoljno vremena da se kroz ovu reprezentativnu pauzu i pripremimo i odmorimo pa ćemo videti. Motiv nam je da nastavimo ovaj niz bez poraza, a sveukupni cilj, ko što šef reče, gornji deo tabele – 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare