Koliko je turista bilo na leskovačkoj Roštiljijadi?

LESKOVAC

U toku čitavog meseca avgusta Leskovac je posetilo samo 82 turista više nego u julu mesecu.

Republički zavod za statistiku je zabeležio 388 noćenja više u avgustu nego u julu.

Gde su onda ti brojni turisti , pominje se cifra od oko 500.000 posetioca ukupno na Roštiljijadi, boravili a da ih statistika nije zabeležila?

Pogledajte prilog o tome.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mislim da godinama imam dobar predlog koji neće...
Mislim da godinama imam dobar predlog koji neće...
7 meseca pre

Mislim da već godinama raspolažem jednim dobrim predlogom, koji n ćeli niko da čuje, niti ga zanima.Zanima me šta o njemu misle čitaoci ovog portala.
Ne da Roštiljijadu treba samo izmestiti, već teba “raspustiti”, ukinuti Turističku organizaciju, njih, preko 40 zapošljenih, ako se ne varam. Zatim, treba raspisati tender, kojim će ove poslove dobiti neka privatna agencija koja će organizovati i Roštiljijadu, i Leskovačko leto i Leskovački karneval. Agencija koja bi to radila, može slobodno da angažuje bilo kog gađanina Srbije i Leskovca tokom organizacije manifestacija. To mogu bitii Koce, i ostali bivši zapošljeni, a koji će biti na tžištu rada. Mada, poznavajući neke od njih, i njihove sposobnosti, siguran sam da bi mnogi od njih, odmah po dobijanju rešenja o otkazu, otvorili privatna preduzeća, uslužna, ali i proizvodna, gde bi imali priliku da pokažu svoje neverovatne sposobnosti. U suprotnom,čekale bi ih proizvodne trake u Juri, mašine u Falke i sl.kao i sve druge. Jer, suludo je da neka tamo Opštinska organizacija, koju je osnovao Savez Komunista Srbije, danas, u 2023 godini živi u komunizmu, gde dobijaju prema svojim potrebama, dok većina građana moraju da rade i po dva posla da bi opstali.
U tom slučaju imali bi višestruko manje troškove, i privatnike koji će snositi odgovornost i plaćati penale, kazne, za neizvršenje ili loše izvršenje preuzetih obaveza, i koje će u tom slučaju izgubiti te poslove, a dobiće ih neko drugi, sposobniji.
Ovo predlažem godinama, i ona vlast koja ovo realizuje, imaće ubuduće moj glas i glasove moje porodice. S tim što agencija ne sme biti u konfliktu interesa, tačnije – vlasnik ne može biti pion vladajućih stranaka.
Za ovu vlast, naravno da neću glasati, ali zašto bih glasao i za opoziciju, koja će samo ukloniti ovog čoveka iz videa, a postaviti svog poslušnika iz partije, ako sve ostaje isto, ako ostane laž o istim troškovima,o broju posetilaca itd?

Mare
Mare
7 meseca pre

Ne da se “raspuste”, nego da se te štetočine razjure, da ih ne bi raspoređivali po JP i Opštinu.

Drmr
Drmr
7 meseca pre

Pa 499000 ,turista, je bilo iz okolnih sela da cuju te pevaljke ,ostalo do 500000 je iz znatizelje doslo da vidi ovaj vasar

Vreme ti je za mirovinu
Vreme ti je za mirovinu
7 meseca pre
Odgovori  Drmr

Nije to, nego Koce kad reši da se ufati za neku rabotu, kompletna demografija Balkana se poremeti, i to na dobrih mesec dana. 4 miliona Bugara krene pre roštiljade do Beograd, da vide Nemanjića i kamile u zoo vrt, nastave do Palića, odozdo 300-400 hiljada makedonaca, krene prema CG primorje preko KiM, pa preko Raške u Leskovac, za mnogoljudnu i bogatu Sloveniju da i ne pričamo, jer svi znamo d svaki Slovenac ostavi po 4-5.000 evra u Leskovac. Da se malo našalim, jer je sve ostalo sasvim ozbiljno, gospodin Koce napravi takvu pretumbaciju naroda, koja nije toliko uspevsla ni onom brkici iz Minhenskih pivnica. Mada, i gosn Koce je potekao iz “pivnica” ali ne kao gost, i zapaljivi govornik, vec kao osoblje. Zato nemojte da se izbenaditi kad ga jedna poslanica iz glavnog grada ne povuĉe tamo da bude predsednički kandidat, jer naprednjaci su udruźenje ribara, u poređenju sa SPS sektom nad sektama.
Pozdrav matorom i poruka: ne zalići se mnogo u te godine, dockan je a i dosta ti je bilo. Vreme ti je da hraniš golubove.