Izabrano Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke

LESKOVAC


Protekle nedelje Srpska napredna stranka, politička partija koja na nivou Srbije broji 700 hiljada članova, je izabrala članove Predsedništva i članove Glavnog odbora, saopštio je leskovački odbor SNS.

“Gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac dr sci. med. Goran Cvetanović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić su za članove Glavog odbora, koji broji oko 700 članova, postavljeni po funkciji, dok su iz redova leskovačkih naprednjaka za članove izglasani gospođa Olivera Pešić i gospodin Žarko Bogatinović, poslanici u prethodnom sazivu Narodne skupštine, kao i narodne poslanice gospođa Marija Jovanović i gospođa Andrijana Vasić.

Gradonačelnik Leskovca i predsednik GrO SNS Leskovac Leskovac dr sci. med. Goran Cvetanović je ponovo izabran i za člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

Povodom ponovnog mandata u Glavnom odboru i reizboru za člana Predsedništva Srpske napredne stranke predsednik GrO Leskovac Cvetanović je istakao da obavljanje ovih odgovornih funkcija predstavlja veliku čast i veliku odgovornost i da će, u saradnji sa svojim timom, nastaviti da radi za dobrobit svih stanovnika Leskovca, okoline i Srbije”, navodi se u saopštenju. (kraj) SNS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare