Kojim medijima gradonačelnik Leskovca nije simpatičan?

LESKOVAC

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da su mediji u Leskovcu slobodni, što se u Srbiji vrlo retko viđa.

Komentarišući tu izjavu gradonačelnik Goran Cvetanović je rekao da su Jovanović (?!), koji je ” predstavnik opozicije” i „Danas“, kao kaže “jedan od najopozicionijih časopisa”, Leskovac stavili na sedmo mesto po izveštajima o transparentnosti lokalnih samouprava, dok je Niš npr. na 106. mestu.

„Što se tiče novinara, svako radi svoj posao, svako radi onako kako misli da je najbolje i kako najbolje zna, piše onako kako misli da mu u datom trenutku odgovara… Kažu da od strane političara postoji mnogo zloupotreba, ali zato kažu i da takođe od strane novinara postoji dosta zloupotreba. Kada im je neko simpatičan može da pravi greške i greške mu se opraštaju, a kada im neko nije simpatičan i samim tim što ima indeks telesne mase veći, to je dovoljno za netrpeljivost. To što kaže neko od njih mene ne interesuje, bitno je da smo mi kao grad Leskovac transparentni prema svima vama, ne vršimo selekciju, pokušavamo da postavljamo odgovore na postavljena pitanja, da li vama odgovori odgovaraju ili ne, to je već druga stvar… Sve televizije prenose lokalni parlament, što ja mislim da je gubljenje energije… U drugim gradovima to je nemoguća misija… Sve što tražite od nas mislim da na korektan način to ispunjavamo, a ljubav između nas i vas novinara teško da može da se uspostavi, ali poštovanje treba, mora i mislim da je nužno.“

Cvetanović je dodao i da postoje mediji u Leskovcu kojima on “nije simpatičan”, ali nije precizirao o kome se to radi, pritom dodavši da su njemu svi leskovački mediji simpatični.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zeljko
Zeljko
4 godine pre

Onima koji ga ne nahvale?!:-

Mare
Mare
4 godine pre

To sto ti nazivas “indeks telesne mase” u svetu se naziva alavost, znači ne znaš kada ti je dosta i na posao kojim se ti bavis, politikom, iskazuje tvoj stav i ponašanje.