Koha: Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radojičića

PRIŠTINA

Sud u Prištini je izdao međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radojičića kojeg sumnjiči da je umešan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše “Koha” pozivajući se na KTV.

Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Olivera Ivanovića izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Milana Radojičića, za koga se sumnja da se krije u Srbiji.

Kosovo, inače, nije član Interpola.

Kako navodi KTV, pre nekoliko meseci, Radojičić je ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je tužilaštvo odbilo da to uradi.

KTV, takođe, navodi da tužilaštvo traži i Zvonka Veselinovića na kojeg je tužilaštvo u Prištini nedavno proširilo istragu, nakon dokumenata odobrenih od strane Euleksa.

Sud u Prištini je i za Veselinovića izdao nalog za hapšenje, piše KTV.

Veselinovića se sumnjiči za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN i za ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
pogled iz svemira Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
pogled iz svemira
Gost
pogled iz svemira

Znaci znaju tacno ko kada i gde je narucio i izvrsio ubistvo.Ako je nevin nek se pojavi na sudjenju a ako nije i drzava ga stiti i neprimorava ga da se pojavi pred zakonom onda je sve jasno iako je bilo i ranije jasno ko stoji iza svega iako bi bilo dobro da se i vesela udovica stavi na taj spisak.

Проститутки Бишкека