Kod Preševa zaplenjeno 645 grama heroina

PREŠEVO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu zaplenili su 645 grama heroina i uhapsili A.M. (1994) i I.M. (1990), obojica iz okoline tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na ulazu u selo Žujince kod Preševa pokušala da zaustavi „mercedes“ kojim je upravljao I.M. i „golf“, koji je vozio dvadesetosmogodišnji muškarac a na mestu suvozača bio A.M. Vozači su se oglušili na znak policije i nastavili da voze ka Preševu pokušavajući da pobegn, navodi policija.

Prilikom bekstva iz „golfa“ je odbačena kesa sa dva paketa u kojima se nalazilo 645 grama materije za koju se sumnja da je heroin, a koju je policija pronašla na putu ka Preševu.

Vozač „golfa“ je automobil potom parkirao i on i njegov suvozač su prešli u „mercedes“ koji je patrola policije ubrzo zaustavila. Nedaleko odatle pronađen je i parkiran „golf“.

Nakon zadržavanja do 48 sati, A.M.i I.M. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju, na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Po nalogu tužilaštva, protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca krivična prijava za neovlašćenu prozvodnju i stavljanje u promet opojnih droga podneta je u redovnom postupku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare