Koalicija SPS-JS u Bobištu

LESKOVAC

Borimo se da 17.decembra stvorimo društvo jednakih šansi za zapošljavanje mladih ljudi, da planirani rast plata i penzija ne uvećava jaz, već smanji postojeću nejednakost između najmanjih i najvećih primanja, naglašeno je na večerašnjoj predizbornoj tribini koalicije SPS-JS u Bobištu. Mi tražimo od gradjana podršku za obnavljanje društva jednakosti i porodičnih vrednosti, sa pravom na slobodan izbor svakog čoveka, rečeno je na skupu.

Lideri leskovačke koalicije SPS-JS podsetili su da kada su realno raspolagali finansijama, u Bobištu gradio objekat Fudbalskog kluba, Ambulanta, kanalizacioni sistem. Mi smo spremni da nastavimo da još više radimo u korist Bobišta i Leskovca, da zablistaju kao što zaslužuje naš vredan narod, dodali su lideri Koalicije Aleksandar Đurović i Nenad Filipović, poreklom Bobištanci.

Na skupu pred oko120 meštana Bobišta, ponovljen je poziv okupljenima da dodju na završni predizborni skup koalicije SPS-JS u Dom Partizana 13.12. navodi s eu saopštenju ove koalicije. (kraj) saopštenje/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
2 meseca pre

Đurović će nešto da stvori.Siledžija koji je postao lider SPS u Leskovcu a dokazao se tako što je svojevremeno Koštunici sipao farbu na glavu.Vi ste deo loše i nepismene Srbije a hoćete da vladate iako ne znate ni da se izražavate a kamo li da nešto normalno uradite.Možete da vladate jer je sve normalno i pismeno napustilo Srbiju za razliku od vas koji ste pokupovali diplome raznih škola a u stvari ste totalno nesposobni.