KO SVE NIJE BIO NA SASTANKU S NIKOLIĆEM?

VRANJE

Na sastanak sa predsednikom Srbije Tomsilavom Nikolićem danas popodne u Vranju nisu došli svi pozvani predsednici opštine Pčinjskog okruga i poslanici.

Sastanku nisu prisustvovali predsednici opština Bujanovca, Preševo i Bosilegard   Nagip Arifi, Ragmi Mustafa  i Vladimir Zaharijev kao ni narodni poslanici Novica Tončerv,  Riza Halimi i Šaip Kamberi.

Arifi je JUGpressu odgovorio SMS-om da nije u zenlji, Musafa da mu je iskrskla hitna , neodložna obaveza a Zaharijev da se sa Nikolićem dva puta sreo u njeogov kabinetu pre dvadesetak dana.

Mi smo gospodinu Nikioluću izuzetno zahvalni na njegovom odnosu prema Bosilegradu“, rekao je Zaharijev i dodao da je juče u toj opštini boravio načelnik republičke veterinarske inspekcije i da je, tim povodom, orgnaizovan sastanak sa svim važnim činiocima u toj opštini , koji je važan za razvoj poljoprivrede i stočarstva.

Poslanik Albanaca u Skupštini Srbije Šaip Kamberi rekao je JUGpressu da on i  poslanik Riza Halimi nisu bili na vreme obavešteni a Novica Tončev je rekoa da ej imao ranije preuzete obaveze.

Sastanku sa Nikolićem je prisustvovao predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovca, Preševo i Medvedju Zoran Stanković  koji je doputovao u Vranje iz Beograda.

Ovaj satsnak je organizovan u sedišti Pčinjskog upravnog okruoa   u Vranju a prisustvovali su mu načelnik tog okruga Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja Zoran Antić, predsednik opštine Vraličin Han

Branislav Tošić, Trgovišta Nenad Krsti, Surdulice Aleksandra Popović i poslanici Dragan Nikolić i  Nenad Mitrović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare