LIGA ZA LESKOVAC PROSLAVILA SLAVU

LESKOVAC

http://novanasarec.org.rs/index.php/2015/06/01/liga-za-leskovac-proslavila-svetu-trojicu/

Udruženje građana Liga za Leskovac po prvi put je proslavilo svoju slavu, Svetu Trojicu. Domaćin slave bio je prvi čovek ovog udruženja Živojin Stefanović, a slavu je predao Goranu Stojanoviću.

Većina članova Lige bili su članovi SPS-a, ali su oni proterani iz svoje kuće. Đurđevdan sam osmislio i oživotvorio ja. Najprikladnija slava za Ligu je Sveta Trijica, upravo zbog toga što je to slava grada Leskovca, rekao je Stefanović.

Liga za Leskovac je nepolitičko udruženje, spremno da sa svima sarađuje, jedino je bitno da se Leskovac razvija. Leskovac je na perifreriji dešavanja u Srbiji, bez obzira na to ko je na vlasti.

-Mi smo na obroncima Srbije, granica Kosova i Metohije je vrlo blizu. Bojim se za vas mlade da ponovo nemamo sukobe za granice ove države, jer one jedanput moraju da se definišu. Ako izgubimo jug Sribje i dođemo do beogradskog pašaluka, teško srpskoj naciji. Mi smo pre svega Leskovčani, poštujemo srpsku državu i naciju. Zato ćemo biti konstruktivna snaga koja će podržavati sve pozitivne ideje, ali i oštri kritičari svega što se dešava u Leskovcu, rekao je između ostalog Stefanović.

Leskovac nikada nije živeo od poljoprivrede, lažu oni koji to kažu. Leskovac je uvek živeo od industrije, i tako treba i da bude, jer Leskovac je bio napredan onda kada je imao i fabriku i njivu, rekao je Stefanović i pozvao sve na jedinstvo i borbu za interese grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare