Ko je sve bez vode u Nišu

NIŠ

U Nišu se trenutno izvode radovi na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na tri lokacije, saopšteno je iz Javno komunlanog preduzeća (JKP) “Naissus“ Niš.

U saopštenju su navedene precizne informacije o radovima.

KVAR NA MREŽI U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ
Voda na asfaltu, potreban je iskop na putu za Donje Vlase, u ulici Desanke Maksimović, kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović, i moguć prekid na putu za Donje Vlase.


RADOVI NA MREŽI U SELU LjUBERAĐA
Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Ljuberađa, na više adresa i na putu za Linovo. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Ljuberađa.
POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Njegoševoj, na više adresa (27, 58, 61), Zdravke Vučković 15, Rtanjskoj 3, Nišavskoj 14/a Crvene zvezde 7 i 9, Vase Čarapića 96, Mokranjčevoj 63/2 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama. Na zahtev meštana priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom za selo Kamenica, i biće prisutna na pomenutoj lokaciji do 15 sati. (kraj) SI/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare