Ko će sve danas biti bez struje

LESKOVAC

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u petak 01.12.2023. u periodu:

od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Gornjem Stopanju na sledećim lokacijama: Zmaj Jovina, Jug Bogdanova, Miloša Obilića, 9 Jugovića, Milutina Bojića, Jablanička i Vojvode Mišića;
od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Stupnici.

Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvarova na 10 kV izvodima „Babičko“ i „Lipovica“ iz TS 35/10 kV „Pečenjevac“ nastalih usled elementarne nepogode, da bi se uspostavilo normalno snabdevanje električnom energijom, u periodu od 10:00 do 12:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Zalužnje, Priboj, Živkovo, Pečenjevce, Čekmin, Kaštavar, Brejanovce, Razgojna, Čifluk Razgojnski, Gornja i Donja Lokošnica, Grdanica, Smrdan, Novo Selo, Babičko i Lipovica.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare