Knjižara Stošić skuplja knjige za školske biblioteke

LESKOVAC
Knjižara Stošić  pokrenula je akciju za prikupljanje knjiga za skolsku biblioteku  Osnovne škole “Vozd Karadjordje”.
Ovo ce biti tradicionalna akcija i svakog meseca prikupljace se knjigu za jednu od osnovnih skola sa teritorije grada, najavljuju iz te knjižare.
Povodom obeležavanja godišnjice rada “Leskovačkog kluba čitalaca”, “Knjižara Stošić” organizuje prikupljanje knjiga za školsku biblioteku ove škole!
Naša ideja je da da skupimo što više knjiga za osnovce, te vas molimo da donesete knjige koje ste pročitali – prednost imaju novije i aktuelne knjige za decu, romani, enciklopedije, strip albumi kao i knjige koje deci približavaju nauku i umetnost, literatura za nastavnike… Knjige ne moraju biti nove, ali je poželjno da budu savremenije, kažu u ovoj knjižari.
Za one koji donesu najveći broj knjiga želimo da pripremamo male poklončiće, te pozivamo u druge preduzetnike i firme i institucije da se uključe u ovu akciju.
“Čekamo vas u periodu od 14.do 27. maja u Knjižari Stošić (Salon knjiga) na Širokoj čarčiji u centru Leskovca. Dobro došli i hvala unapred u ime dece OŠ “Vođd Karađorđe”
Knjige ćemo uručiti biblioteci 27. maja u 18.00 časova a oni će nama podariti malu prigodnu predstavu i programčič. Tog dana, uručićemo i poklončiće našim darodavcima!, navode u knjižari.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare