Kerber: Bez publike nema ničega

LESKOVAC

Zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević ugostila je članove grupe Kerber pred njihov nastup na Roštiljijadi. Ona je rekla da Leskovčani vole rok muziku i “Kerber“, što potvrđuje više ovakvih sjajnih druženja u poslednjim godinama. Pevač „Kerbera“ Goran Šepa Gale podseća da ovaj bend slavi 40 godina postojanja.

„Impozantno je živeti sa rok end rolom 40 godina i impozantno je to što svaki nastup ovde doživljavamo sa jednakim uzbuđenjem. Posle korone i svega što nam se dešavalo, očekujem da uživamo zajedno, da udišemo miris roštilja i ispišemo još jednu stranicu sjajnog druženja sa publikom. Kao i svi, bili smo sprečeni da nastupamo tokom pandemije i pokušali smo to da nadomestimo mini-koncertima koji su prenošeni na našem jutjub kanalu.

Mene je neverovatna koncertna priča bez publike. U tom trenutku mi se učinilo skroz ok, zamislio sam neke drugare i prijatelje koji sede kući i gledaju sve to. Hteo sam da uđem u njihove kuće, stanove i sebi sam stvorio takvu sliku, imam moć da sebi stvaram imaginaciju takvog tipa. Međutim, kada je sve ovo prošlo, kada smo doživeli prvu publiku ove godine, sve je to apsolutno promašeno, sve je samo replika muzike koja je uživo. Uživo sa publikom je neprevaziđeno… Bez muzike takođe, to smo shvatili kada je korona uzela maha.

Prvi put smo se suočili s time da moramo da budemo u stanovima, meni je to bilo neshvatljivo… Čovek napravi neko krivično delo, pa dobije nanogicu, a meni je virus napravio priču kao da imam ogrlicu koja će da pukne… Kako izdržati to mentalno, teško sam se izborio s tim… Jedva sam dočekao da opet budem na bini i to govorim ne u moje ime, nego u ime svih članova benda. Bez publike ništa ne postoji, ne postoji muzika, nema ničega.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pera
Pera
2 godine pre

Umesto bolesnoj deci u Srbiji grad je dao 30.000, EU CECI za jedno vece. Koliko li je otislo jos za ostale ?