Kažu da je Ana Brnabić bila u Lebanu, zašto leskovački mediji nisu pozvani ?

LESKOVAC

Par beogradskih medija javlja da je predsednica Skupštine Srbije, doskorašnja premijerka Ana Brnabić bila u Lebanu i da je otvorila vizitorski centar.

O ovom dogadaju niti su obavešteni niti su dobili poziv za njega leskovački medji i dopisnici beogradskih redakcija.

U opštini Lebane nam je rečeno da je medije obaveštavao Brnabićkin kabinet kome ne možemo da uputimo pitanje što su diskriminisali medije iz ovog kraja i tako ih sprečili da obaveste građane o događaju jer je sajt Skupštine Srbije trenutno nedostupan a na njemu bi trebalo da je adresa i te press službe.

Koju plaćaju građani Srbije, kao i Brnabićku. A plaćaju građani Srbije i radove na Vizitorskom centru u Lebanu koje je danas otvorila.

Dakle, građani igrađanke Srbije, koji sve to plaćaju, imaju pravo da znaju na šta se troše njihove pare.

Naročito ovi na sve siromašnijem jugu Srbije i to ne kažemo mi iz Regionalne informativna agencije JUGpress već zvanična statistika.

Čega se to plašila predsednica Skupštine pa nisu pozvani ovdašnji novinari? A ako nije do nje već neko kome je to posao, za koji je plaćen, u Skupštni Srbije, na ovaj način direktno krši Zakon o javnom informisanju, koji zabranjuje bilo kakvu diskriminaciju medija i novinara, očekujemo da bude kažnjen a javnost obaveštena.

JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Radan
Radan
26 dana pre

Zna li se sto kad ce da zavrse put preko Radana? Rok je, cini mi se bio decembar 2022. Ne primecujem da nesto rade.

Potop
Potop
27 dana pre

Vladajući krše zakone?Ma nemoguće ljudi su tako transparentni u svemu što rade.Zbog kritike njihovih muljaža ne obaveštavaju i ne javljaju se nikome koga direktno ne kontrolišu.Sve im oduzeti jer ništa nije pošteno stečeno i u zatvor zbog raznoraznih dela pa će Srbija biti čestita zemlja ovako smo korumpirana afrička zemlja na tlu Evrope.

Sanja
Sanja
27 dana pre

Troše se pare na gluposti kao što se da videti!