Kažu da grejanje počinje 15. oktobra a “Toplana” će se ponašati “u skladu sa vremenskim uslovima”

LESKOVAC

Sve kotlarnice su spremen za rad u novoj grejnoj sezoni koja kreće 15. oktobra, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Javnom preduzežu “Toplana”

Ako ste onaj koji cele godine plaća grejanje koje treba da vam isporuči Toplana , nemojte prerano da se radujete jer će se oni, u vezi grejanja, ponašati “u zavisnosti od vremenskih uslova”.

Tako reko Miloš Mićić, tehnički direktor „Toplane“ danas.

Evo i citata:

„Jedino je ostalo da se završi toplovod koji je vezan na kotlarnicu „Crvena zvezda“ gde je rok za završetak radova 15. oktobar. Mi ćemo tog dana krenuti sa grejanjem i u zavisnosti od vremenskih uslova se ponašati.“

Što se radova na ulicama grada tiče, direktor Tomica Jovanović kaže da je rok za završetak bio 1. oktobar.

„Nadamo se da mašinski deo bude gotov do 15. oktobra. Tu je bilo problema tako što kada krenemo da radimo, naiđemo na šumu kablova za struju, telekomunikacionih, vodovodnih instalacija, onda moramo da zovemo da se to isključi, oni mogu sutra da dođu… A zatim, bilo je i manifestacija kao što su „Karneval“ i „Roštiljijada“, kada je izvođenje radova moralo da se prolongira. Uglavnom, preko 95% tih radova je završeno, radi se samo o sitnicama kao što je povezivanje nekih šahti kod biblioteke. Ovim putem se i izvinjavamo našim sugrađanima, ali je moralo tako da bude, kako bi smo zamenili toplovod koji je bio u lošem stanju, nije ništa dirano 40 godina, i moglo je da dođe do havarija, pa pola grada nema grejanje. Ovako sada znamo da je ceo taj sistem nov.“

Direktori Toplane nisu govorili o tome da pored raskopanih kanala na leskovačkim ulicama danima nije bilo radnika a u leskovačkom parku mesec dana.

Mož je tako dogovoreno sa izvođaćima ili šefovima. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare