Katastrofalan poraz Pustorečana u Vladičinom Hanu

BOJNIK-VLADIČIN HAN


MORAVA – PUSTA REKA 5:0
Ni najveći pesimisti iz redova Puste reke iz Bojnika nisu mogli da pretpostave da će njihovi fudbaleri doživeti katastrofalan poraz na gostovanju u Vladičinom Hanu protiv domaće Morave. Čak pet puta golman Puste reke Cenić morao je da ide da loptu vadi iz sopstvene mreže. Da su domaći napadači bili skoncentrisanije poraz gostiju iz Bojnika mogao je biti izražen i sa veći brojem pogodaka u njihovu mrežu.
U Gornjem Stopanju do nedavna domaće Jedinstvo je znalo samo za pobede. Međutim, ove jeseni njihova kola su krenula niz brdo i ukoliko ne dođe do radikalnog zaokreta ne piše se dobro fudbalerima Jedinstva. Napadači gostiju kao gosti čak devet puta su matirali odbranu domaćih za sramnih 0:9 za Žitorađane. Komšijsko odmeravanje snaga podno Hisara između domaće Sloge i vinarčke Mladosti 1959 donelo je dobru fudbalsku predstavu u kojoj su se mreže oba golmana zatresle po dva puta.
Na svom terenu pored reke Jablanice u Lebanu, domaći Radan je bez većih problema došao do pobede od 4:0 u meču sa ekipom Ternoci, dok je ekipa Plantaže na svom terenu zabeležila vrednu pobedu od 2:1 u susretu sa ekipom Kosanice iz Kuršumlije.
Napadači u zoni ,,Jug” izuzetno su efikasni, jer to govori činjenica da je u utakmici između Lugina i Jablanice postignuto ukupno 10 pogodaka za krajnji rezultat 5:5. Ili su pak odbrane slabe i šupljikave tako da napadači nemaju mnogo muka da realizuju prilike koje im se ukažu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare