Karte za dečiji festival „Mali Joakim“ u onlajn prodaji

LESKOVAC

Prodaja karata za dečiji festival profesionalnih pozorišta ,,Mali Joakim” koji će trajati od nedelje 12. novembra, do subote, 18. novembra dostupna je od danas i onlajn na sajtu pozorišta ,,Bora Stanković” Vranje.

Selektor ovogodišnjeg festivala glumac i umetnički direktor vranjskog pozorišta Bojan Jovanović je za takmičarski deo odabrao sedam predstava.

Predstava PBS-a ,,Pinokio” koja je rađena po tekstu i režiji Darka Kovačovskog biće odigrana 12. novembra u 18 časova.

Predstava ,,Mulan” Pozorišta za decu Kragujevac po tekstu Tijane Grumić, a u režiji Damjana Kecojevića odigraće se 13. novembra od 16 i 19 časova.

Narodno pozorište Užice odigraće predstavu ,,Vasilisa Prekrasna” po tekstu Miodraga Stanisavljevića, a u režiji Vahidina Prelića 14. novembra od 17 i 19 časova.

Predstava ,,Hrabra Krojačica” Kruševačkog pozorišta koja je rađena po tekstu Jelene Paligorić Sinkević, a u režiji Marka Torlakovića biće odigrana 15. novembra od 11:30 i 13:30 časova.

Pozorište lutaka Niš odigraće predstavu ,,Bajka o ribaru i ribici” rađenu po tekstu Nine Pavlović (po motivima bajke A.S. Puškina), a koju je režirala Vjera Vidov 16. novembra od 17 i 19 časova.

Predstava Kraljevačkog pozorišta ,,Jednobarki vitez” po tekstu Dejana Aleksića, u režiji Aleksandra Kovačevića biće odigrana 17. novembra od 17 i 19 časova.

U čast nagrađenih ansambl Narodnog pozorišta iz Leskovca odigraće predstavu „Uobražena Margareta“ Miodraga Dinulovića, 18. novembra od 17 i 19 časova.

Ulaznice za sve predstave su 300 dinara, a komplet se prodaje po ceni od 1.800 dinara i mogu se kupiti onlajn ili na blagajni PBS-a.

O predstavama će odlučivati žiri u sastavu: umetnički direktor NP Pirot Aleksandar Radulović, glumica Šabačkog pozorišta Sonja Milojević i glumac NP Leskovac Ivan Janković.

Moderator razgovora o predstavama biće dramaturg iz Vranja Bojan Tasić.

Festival organizuju Zajednica profesionalnih pozorišta Srbije i Pozorište „Bora Stanković“, kao domaćin. (kraj) DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare