Humane fudbalske sudije

VLASOTINCE-LESKOVAC
Mnogo je povike danas na fudbalskim utakmicama na račun delioca fudbalske pravde. Ma koliko se oni trudili da povereni posao obave na najbolji i najpravedniji mogući način, mnogo je onih iz fudbalskih klubova, koji za svoje neuspehe i (ne)realne ambicije opravadnje vrlo često potraže u odlukama sudijske trojke, koje oni donose istog trenutka kako to nalažu Pravila fudbalske igre. Ali to su obični mladi ljudi, koji ponekad i pogreše i ne treba im uvek uzimati za zlo.
Za svaku pohvalu je gest sudija Prve lige Srbije koji su dobrovoljno obezbedili novčana sredstva u iznosu od 570.000 dinara, koja će biti uplaćena na račun humane organizacije BUDI HUMAN.

  • Moram istaći da su sve moje kolege sudije pokazale visok stepen razumevanja i svi oni su izdvojili određenu sumu novca kako bi se pomoglo deci koja imaju ozbiljnih zdravstvenih problema. Za malu Anastasiju iz Vlasotinca opredelili smo 180.000 dinara, a preostali deo novčanih sredstava biće uplaćen na račun humanitrane organizacije BUDI HUMAN, koja će potom sredstva proslediti za lečenje troje male dece u iznosu od po 130.000 dinara – upoznaje nas sa ovim humanim gestom fudbalskih sudija Pve lige Srbije, fudbalski sudija iz Vlasotinca, Stefan Đokić.
    Maloj Anastasiji Spasić iz Vlasotinca dijagnostikovana je statička kvadriplegična cerebalna paraliza i novac je neophodan za fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, banjska lečenja, ortopedska pomagala kao i za rad sa psihologom i neurologom. (kraj)VS/LJS
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare