Kampanja „Da se nove nade rode“

VRANJE-LESKOVAC

Kompanija NIS obezbedila je 225 poklon paketa za bebe koje će se roditi u 15 porodilišta u Srbiji. Poklon pakete, koji sadrže artikle domaćih proizvođača, a koji su neophodni majkama i bebama po izlasku iz porodilišta, u prvim danima Nove godine dobiće po 15 prvorođenih beba u porodilištima u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu.  

Veliki doprinos ovoj prazničnoj akciji dali su članovi Kluba volontera kompanije koji su donirali pelene za jednokratnu upotrebu. 

Na ovaj način ova kompanija aktivno nastavlja sa realizacijom kampanje „Da se nove nade rode“, koja je posvećena povećanju nataliteta, pitanju od nacionalnog značaja. 

Kampanja ima za cilj očuvanje i unapređenje reproduktivnog zdravlja i podršku povećanju nataliteta. 

Da je kompanija , u godini koja je na izmaku, u potpunosti posvećena ovoj temi govori činjenica da je samo u okviru društveno odgovornog programa „Zajednici zajedno“ donirala 118,5 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme za 20 zdravstvenih ustanova na svim nivoima zdravstvene zaštite koje se bave reproduktivnim zdravljem, kao i za sufinansiranje troškova parovima koji su u procesu vantelesne oplodnje u 13 partnerskih gradova i opština u Srbiji. 

Kompanija je pružila i podršku porodilištima u manje razvijenim opštinama na jugu i istoku Srbije, tako što je za osam porodilišta obezbedila sredstva za nabavku neophodne medicinske opreme.  

Putem različitih programa, kompanija je podržala ukupno 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština u našoj zemlji. Time će doprineti da se u narednoj godini rodi što više dece.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare