Kamen temeljac za školu u Levosoju

BUJANOVAC

Direktor Jedinice za upravljanje projektom ”Istraživanje i razvoj” iz Beograda  Goran Kvrgić

I zamenik predsednika opštine BUjanovca Stojanča Arsić položili su kamen temeljac za izgardnju fiskulturne sale u Osnovnoj školi “'Vuk Karadžić” u Levosoju .

 

Fiskulturna sala će imati svlačionice , kancelariju za nastavnike I toalete a njena površina bi trebalo da bude oko 900 metara kvadratnih.

 

Vrednost radova je oko 314.000 evra a finasiraće se iz zajma Evropske investicione banke I, delom,  iz budžeta opštine Bujanovac.

Planirano je da fiskulturna sala bude završena za devet meseci.

bujanovac-levosoje-skola-3

”Ovo je samo jedna od škola koje Jedinica za upravljanje rekonstruiše“, rekao je Kvrgić i doda da su uradjeni projekti za 216  škola a da je do sada završena 51.

bujanovac-levosoje-skola-6

Arsić se „nada“ da ova fiskulturna sala neće biti „poslednji objekat u opštini Bujanovac“  u kome će se „poboljšati uslovi za rad dece“.

On je dodao i da „sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške Ministarstva prosvete, velikog angažovanja direktora škole i lokalne samouprave.”

bujanovac-levosoje-skola-2 bujanovac-levosoje-skola-1

Ova škola je obeležila 110 godina postojanja i rada a, ako se obećanja sipune, njeni učenici će za devet meseci dobiti i fiskulturnu salu.

 

„Ministarstvo prosvete , nauke i tehnološkog razvoja će u saradnji sa JUP-om nakon završetka objekta obezbditi prateću opremu i rekvizite za opremanje fiskulturne sale,” rekao je direktor OŠ ‘Vuk Karadžić” Levoseje Dragan Tomić.

 

bujanovac-levosoje-skola-4

Škola u Levosoju ima 120 učenika u 11 odeljenja sa ukupno 35 zaposlenih radnika.

bujanovac-levosoje-skola-5

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare