Kako u Leskovcu izgleda tek renovirana ulica kad padne kiša

LESKOVAC

Ovako izgleda tek renovirana ulica u centru Leskovca kad padne malo kiše.

Popločavanje završeno nedavno, cena prava sitnica, 9,4 miliona dinara.

Ulica Moše Pijade , prema gradskom trgu.

Izvođač radova već pokazao iskustvo u pravljenju jezerca na kolovozu u ulici Ivana Milutinovića, koju su takođe oni rekonstruisali.

Sve to plaćaju građani.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Daca
Daca
1 godina pre

Isto je i u Babusnici samo jos malo gore

mile
mile
1 godina pre

A tek da vidite kako izgleda šetalište iza hale Partizan. Mada ne znam koji je izvođač, ali je bruka za investitora. Nekoliko kvadrata je ostalo neurađeno, a siguran sam da je sve plaćeno. A zašto nije završeno, treba neko da se pita. A, A, ….

Ne biva, brale
Ne biva, brale
1 godina pre
Odgovori  mile

Ni tvoji se baš nešto nisu “istakli u akciji”, tako da je bolje da ćutiš da ti sns botovi ne bi potezali kosture iz ormana, što je vrlo neukusno, a i dosadno za nas čitaoce. Doduše, priznajem da su ovi sada dunsteri nad dunsterima, i da su, zahvaljujući njihovom nečinjenju i nesposobnosti, gotovo svi koji se bave nekim majstorijama otišli da osplužuju Nemce. Ili su u zasluženoj penziji. Viđao sam tu dvojicu jadnika, mučenika, dugo su radili, premišljali se, preslagali, većali… bilo je očigledno da nemaju nikakvog iskustva.Ponekad ih je bilo čak i četvorica.

Nije fer, žuti braaale
Nije fer, žuti braaale
1 godina pre
Odgovori  Ne biva, brale

Mile, pa zar meni minus? Što si takaaavv…. 🙂

Ivica
Ivica
1 godina pre

Ni Devet Jugovića koju je isti izvođač radio nije mnogo bolje ispala. Asfalt nekako čudno izgleda, a farba sa pešačkih prelaza već počela da se ljušti i to posle tri dana od puštanja u saobraćaj.