Kako napisati motivaciono pismo

LESKOVAC

„Kako napisati motivaciono i propratno pismo“ naziv je nove, druge po redu, radionice koju 24.12.2021. (petak) organizuje Tim za karijerno vođenje i savetovanje studenata pri Odseku za tehnološko umetničke studije Leskovac. Radionica je ovog puta organizovana u online obliku preko ZOOM platforme i mogu joj preko ponuđenih parametara pristupiti svi zainteresovani studenti Odseka.
Ova radionica je prirodni nastavak prethodne prve „Kako napisati radnu biografiju, curriculum vitae – CV“, održane u računarskom centru u prostorijama Odseka sa prvim polaznicima koji su sa svih studijskih porgrama Odseka na osnovnim i master strukovnim studijama.
Ovog puta, ovaj inovatnivni pristup u online obliku je ono organizatori očekuju da će privući pažnju studenata i povećati interesovanje prema ovakavom obliku edukacije. Novoformirani Tim za karijerno vođenje i savetovanje studenata ima za cilj ponuditi novu opciju sagledavanja modernog pojma karijere, upoznavanje sa oblicima informisanja preko intereneta i drugih medija, o mogućim pravcima razvoja karijere, kao i obuku za tranciziju iz sveta obrazovanja u svet rada i aktivnog traženja posla.


Tim za karijerno vođenje i savetovanje Odseka ima u planu i tokom narednih meseci organizovati ovakav vid edukacije, prateći pomno interesovanje i uslove studenata u pogledu načina izvođenja kursa koji će na kraju biti zaokružen izdavanjem adekvatnog serifikata.
Zainteresovani studenti se mogu dodatno informisati kod svih članova Tima u prostorijama Odseka ili na mail: czkv.leskovac@gmail.com, a sve najave događaja pratiti preko sajta Odseka i profila na društvenim mrežema

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare