Kako je narodni poslanik Slaviša Bulatović otkupio deo školskog dvorišta i da li je falsifikovao dokumenta?

VRANJE

Skandal koji već danima potresa Vranje i Vranjsku Banju je slučaj čiji je glavni akter narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke na lokalu Slaviša Bulatović. 

U priči koja se raspreda po Vranju prisutna je neverica da je visoki funkcioner vladajuće stranke Slaviša Bulatović falsifikovao potpis prvog komšije Čedomira Cvetkovića na dokument koji mu je omogućio da budzašto kupi deo školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, koje je u vlasništvu GradaVranja.   

Falsifikovani potpis Čedomira Cvetkovića iz Vranjske Banje, po tvrdnji njegove ćerke Dragane, nalazi se na dokumentu koji je sačinila i overila Gradska uprava u Vranju. 

Za JUGpress, danas je, izjavila da je pre nešto više od mesec dana slučajno saznala da postoji zapisnik s falsifikovanim potpisom njenog oca koji je omogućio porodici Slaviše Bulatovića, da otkupi deo školskog dvorišta u vlasništvu Grada Vranja i započne izgradnju stambenog objekta. 

„Tog dana, kada je zapisnik nastao, bila sam sa ocem u Beogradu, gde je primio hemioterapiju na Onkološkoj klinici“. 

Kada je videla zapisnik sa lažnim potpisom njenog bolesnog oca bila je šokirana, ali iako ne živi u Srbiji, rešena da istera pravdu do kraja. Nada se da će ovaj slučaj doći i do predsednika Srbije. 

Ona dalje priča da je pokušavala tri dana da dođe do odgovornih ljudi iz gradske vlasti, ali su je oni ignorisali tako što nisu odgovarali na njene pozive i poslate mejlove.  

„Istog dana kada sam otkrila za falsifikat odmah sam otišla u kabinet načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića i o tome obavestila njegovu sekretaricu. Što znači da je načelnik obavešten istog momenta. 

On je tek posle mesec ipo dana, pod pritiskom medija, odgovorio šta je preduzeto kako bi se ceo slučaj ispitao“, kaže za JUGpress Cvetković. 

„Imam dokaz da je poslanik Bulatović falsifikator i prosto je uvredljivo da u jednoj siromašnoj sredini poput Vranjske Banje gradi takav velelepni objekta koji se može videti na Ženevskom jezeru“.  

Pokušali smo da kontaktiramo poslanika Bulatovića i načelnika Aritonovića, ali do objavljivanja ovog teksta oni nisu odgovorili na naše SMS poruke. 

Interesantno je da o ovom slučaju nema ni zvaničnog stava gradonačelnika Slobodana Milenkovića. 

„Verujem u vaš integritet, a s obzirom da ste lekar po profesiji, lakše ćete razumeti nanetu bol meni i mojoj porodici u izuzetno teškim životnim okolnostima“, stoji u Draganinom dopisu koji je upitila  gradonačelniku. 

Nisu reagovali ni članova Gradskog veća i Skupštine grada Vranja, iako su od momenta izbijanja ove afere zasedali. 

A trebalo je da se neko oglasi, tim pre, što je Slaviša Bulatović opet na listi za narodnog poslanika za novi saziv Skupštine Srbije. Ukoliko se nešto ne promeni on će u ime naroda i dalje donositi zakone koje ni on sam ne poštuje, iako je po tvrdnji naše sagovornice falsifikator. 

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare