A kako broje posetioce Roštiljijade i gde su pare od nje?

LESKOVAC

I ove godine Turistička organizacija Leskovac (TOL) povećava broj očekivanih gostiju na Roštiljijadi.

Sada je to već 600 do 700.000 gostiju, tako bar kaže portparolka Tina Stojanović

To je 100.000 gostiju više u odnosu na broj koji su u TOL-u pominjali prošle godine.

Medjutim, predstavnici TOL-a do sada nisu odgovarali precizno na pitanja koje im JUGpress redovno postavlja : kako se broje posetioci , na kom mestu se broje i kolika je zarada TOL-a od Roštiljijade.

Stojanović kaže da će znog Roštiljijade, koja treba da počne u ponedeljak uveče, već u subotu 26. avgusta biti  zatvoren za saobraćaj centralni gradski bulevar od Tehnološkog fakulteta do Privrednog suda i  da će toga dana početi radovi na postavljanju štandova koji će ove godine biti tipizirani.

Tol je u stalnom kontaktu i sa vlasnicima hotela i hostela u čitavom okrugu kako bi se obezbedio smeštaj za posetioce, dodala je Stojanović .

Ministzarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija izdvojilo je ove godine tri miliona dinara za Roštiljiajdu a Stojanović kaže da “grad svoju finansijsku podršku programskim aktivnostima daje TOL-a tokom čitave godine”.

Ma šta to značilo.

Samo nije janso gde ide zarada od Roštiljijade

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nedim Hasanagic
Nedim Hasanagic
6 godine pre

Bio sam pre dve godine u Leskovcu na roštiljadi i lepo je bilo,pljeskavica za 150 din ,ćevap 10kom 400,pivo250,uveče gužva,bila je neka devojka u glavnoj ulici i oko vrata imala živu zmiju i plesala sa njome.Ne znam gde idu pare ali treba čuvati taj brend Leskovca i pod svaku cenu bar 1 razred dece iškolovati za majstore roštilja,jedino Leskovac pravi odličan roštilj.