Kad SNS odgovara DVERIma : Budući direktor Zdravstvenog centra naprednjak

VRANJE

Gradski odbor SNS iz Vranje odgovorio je vranjhskim Dverima na njihova pitanja od pre nekoliko dana a odgovro prenosimo u integralnoj nverziji.

 

“Pre svega moramo da naglasimo, da nam je žao što ovoj marginalnoj političkoj grupaciji kroz ova saopštenja dajemo besplatni medijski prostor za reklamiranje, ali osnovi političke kulture nas obavezuju da pružimo odgovore. Možda „dverjani“ nešto i nauče o politici.
Mislili smo, pre ovog Vašeg kvazi saopštenja, da ne postoje glupa pitanja, već glupi odgovori, ali Vi ste nas uverili u suprotno! Gospodo, jačina i snaga glasa u politici nije relevantni parametar dobre i ispravne politike. Zapravo, snaga Vašeg glasa je obrnuto proporcionalna snazi Vaših političkih argumenata. Jedan savet: ubuduće govorite tiše, ali pametnije.
Što se tiče prvog pitanja, za razliku od Vašeg kvazi pokreta, Srpska napredna stranka je ozbiljna politička stranka sa programom, statutom, složenom organizacionom strukturom i jasno definisanim nadležnostima, i svi unutrašnji politički procesi se odvijaju u skladu sa tim načelima i utvrđenim normama. Sve donete odluke Gradskog odbora se donose u Vranju i u skladu sa navedenim principima.
Što se tiče Zdravstvenog centra, nismo nešto primetili da se oglašavate u javnosti i osudite tadašnje rukovodstvo što je napravilo dug od 10 miliona eura, a kvalitet zdravstvene zaštite u gradu dovelo na najniže grane. To Vam nije smetalo, a smeta Vam privremeni koordinator iz Leskovca koji je tu kao prelazno rešenje do konačnog izbora novog direktora ZC , koji će biti iz redova naprednjaka.
Gospodo, pomenuti gradski većnik je jedan od najuspešnijih direktora ZC u Vranju, jer je za samo 4 godine njegovog mandata vratio milionske dugove centra i uveo ovu ustanovu u sferu pozitivnog poslovanja i kvalitetne primarne zdravstvene zaštite. I još nešto gospodo. Ubuduće njegovo ime treba da spominjete sa uvažavanjem, jer ako ništa drugo, poštujte bar njegovo obrazovanje i zvanje vrhunskog hirurga. On ima više škole nego celokupno rukovodstvo Vašeg kvazi pokreta.
Evo nekih pitanja i za Vas gospodo:
Da li je tačno da ste na poslednjim izborima u Vranjskoj Banji, na izbornom mestu Panevlje za 800 evra „kupili“ 66 glasova, a na ostale liste za Republičke i gradske izbore imali 0 glasova?
Zašto se spominje ime Dragana Đilasa kao glavnog donatora Vašeg kvazi pokreta?
Zašto su Vas u vreme izbora dovodili u vezu sa nekim zapadnim ambasadama?
Možda gospodin Vladan Glišić zna odgovore. Ko zna zašto je gospodin Glišić otišao od Vas i Vašeg hroničnog političkog autizma i lažnog rodoljublja. On bi možda dao odgovore koji se ne bi sviđali ni Vama, a ni onoj šačici glasača koji su Vam dali glas na poslednjim izborima. Ovde stavljamo tačku na ovu besmislenu prepisku sa političkim autsajderima i ostavljamo Vas da ponovo uživate u vanparlamentarnoj tišini, jer se više nećemo oglašavati!”, navodi SNS

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mrtvo Duboko
Mrtvo Duboko
7 godine pre

Gluplje saopstenje nisam procitao, pa ovi iz vranjskog SNS gluplji i nepismeniji od konobara iz Surdulice koji im mentor, nego kakav mentor takvi i nepismenjakovici.

Nešto mi se javlja da će vranjski odbor SNS-a
Nešto mi se javlja da će vranjski odbor SNS-a
7 godine pre

uskoro dobiti novog poverenika u liku njegove leskovačke malenkosti.