Kabinet: Delegacija američke ambasade u Leskovcu

LESKOVAC

U Leskovcu trenutno boravi delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i organizacije Spirit of America sa kojom je juče gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao inicijalni sastanak kako bi razgovarali o saradnji i mogućim donacijama gradu, objavljeno je na sajtu grada.

” Danas je u kabinetu gradonačelnika organizovan još jedan sastanak sa izaslanikom za Kopnenu vojsku majorom Džošom Perišem, te predstavnicama pomenute organizacije koja omogućava brz pristup donacijama gospođom Kolin Deni koja je zadužena za Evropu i Nadica Stošić koja je zadužena za Republiku Srbiju. Sastanku su prisustvovali načelnik Gradske uprave grada Leskovca Miloš Cvetanović, direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević i direktorka PU Vukica Mitrović Olivera Tošić i pomoćnik direktora Marija Rakić”, navodi se u ovoj objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dosta je laži, Oksford, Kembridž, delegacije...
Dosta je laži, Oksford, Kembridž, delegacije...
1 godina pre

Nije to delegacija Američke ambasade, već američka NVO.
“Spirit of America  је америчка невладина и непрофитна организација која ради заједно са америчким војним особљем и дипломатама на промовисању америчких вредности у иностранству спасавањем и побољшањем живота”

Nije bolest sve što boli
Nije bolest sve što boli
1 godina pre

Javno se hvali da je izdajnik