Južnokorejski teniseri i Đorđe i Saša Merdžijević u poseti Vranju

VRANJE

Direktor i zamenik direktora Teniske akademije ,,DSM“ Vranje, Đorđe i Saša Merdžijević, kao i južnokorejski teniseri Gwak Sihua, Moon Hyosea i Moon Seonhyeon, bili su na prijemu u Gradskoj kući Vranja, gde su ih dočekali gradonačelnik Slobodan Milenković i gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević.

Đorđe je istakao da su južnokorejski teniseri kao članovi Akademije učestvovali na Otvorenim prvenstvima u Beogradu i Nišu. Takođe, predstavljaće akademiju na nadolazećem turniru u Azerbejdžanu, pod okriljem Teniske federacije Azija, 3. avgusta.

Gradonačelnik Vranja, dr Slobodan Milenković, naglasio je da će sportska saradnja dodatno unaprediti prijateljske odnose između ova dva naroda.

,,Znam da već duže boravite u našem gradu i nadam se da imate lepe utiske. Drago mi je da Vranje ima ovakve predstavnike teniskog sporta kao što su Đorđe Merdžijević i njegov otac. Đorđe je ovde došao sa dalekog istoka i svo svoje znanje uložio je u razvoj teniskog sporta, tako da sam siguran da ćete od njega naučiti mnogo“, rekao je Milenković.

13211-8nfyDP5TOBiU-1200.jpg
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare