Juniori KK „Aktavis Akademije“ ponovo na turnitu u Holandiji

LESKOVAC

Košarkaški klub „Aktavis Akademija“ i ove godine je dobio poziv da učestvuje na juniorskom turniru u Groningenu u Holandiji, koji će biti održan krajem maja. Ovaj turnir se organizuje već 26 godina i na njemu je učestvovalo mnogo poznatih klubova iz Evrope, ali i Kine. Direktor kluba Vladan Stojiljković kaže da će se ponovo okupiti prošlogodišnja, najuspešnija generacija Aktavis Akademije i sa trenerom Milanom Petrovićem učestvovati na turniru.

„Ovi mladi košarkaši su veoma perspektivni, a ove godine će pokušati da osvoje ovaj turnir. Prošle godine smo se predstavili kao veoma dobar tim, ali nismo uspeli da osvojimo. Ostavili smo veoma dobar utisak i zbog toga smo dobili poziv da i ove godine dodjemo na turnir. Na turniru igramo protiv veoma jakih timova, kao što su Nacionalni Tim U20 iz Holandije, Bajern, Ostende, Oldenburg, Brno, Donar… Biće tu klubovi iz Nemačke, Belgije, Češke, Srbije i Holandije.“ (kraj) IS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kosarkas
Kosarkas
1 godina pre

Bravo za Aktavis Akademiju. Da ovi mladi i perspektivni kosarkasi iz Leskovca i juga Srbije pokazu da treba na njih racunati!