„Jumko“ iz Vranja nastavlja saradnju sa firmom iz Engleske

VRANJE-LONDON

U ambasadi Srbije u Londonu održani su razgovori o nastavku saradnje Kompanije „Jumko“ iz Vranja i britanske firme „Fleksitog“ u narednom periodu.

Dogovoreno je da „Jumko“ u 2017. godini ovoj stranoj firmi isporuči 30 odsto više kombinezona za rad u ekstremno hladnim uslovima.

„Izuzetno sam zadovoljan razgovorima održanim sa predstavnicima firme „Fleksitog“ i naše ambasade u Londonu koji će doneti nove poslove za našu Kompaniju. Time ćemo povećati izvoz u narednoj godini, što je jedan od najvažnijih ciljeva našeg poslovanja, a posebno me raduje činjenica da će naši dizajneri zajedno sa engleskim raditi novu kolekciju modela za„Fleksitog“ i to od tkanina koje će „Jumko“ proizvoditi“, rekao je za JUGpress generalni  direktor „Jumka“ Branislav Trajković.

vranje-london

On se zahvalio ambasadoru Ognjenu Pribičeviću koji je pomogao da realizuju poslove sa „Fleksitogom“ i koji će nastaviti da ovoj vranjskoj kompaniji pruža podršku u pronalaženju novih poslovnih partnera.

„Verujem da će i  drugi naši diplomatski predstavnici slediti ovaj primer, a sve u cilju ugovaranja novih poslova sa inostranim firmama“, kaže Trajković.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mrtvo Duboko
Mrtvo Duboko
7 godine pre

Zanimljivo da se Jumko predstavlja kao perspektivna firma, a oni u dugovima do guse, dobijaju subvencije drzave i preko njih se peru pare, a ovamo su uspesni i saradjuju sa strancima, zanimljivo je da sluze kao paravan za zaposljavanje stranackog kadra. Ova firma je sramota za ekonomiju.