JUGpressov projekat ni ove godine nije podržan u Leskovcu

LESKOVAC

JUGpressov projekat ni ove godine nije podržan na konkursu u Leskovcu. Očekivano, naravno, pa već nam je to ONAJ KOJI ZNA poručivao pre no što je konkurs i raspisan.

Naravno, deljeno je 30 miliončića para iz budžeta Leskovca koji su , zapravo, miliončići gradjana Leskovca a ne gradonačelnika.

Ovom drugom svakako nije u interesu da JUGpress uopšte postoji.

Da li je u interesu građana Leskovca da ne znaju šta im se stvarno dešava u gradu i kako troše njihove pare?

Jer, to mogu da pročitaju jedino na JUGpressu. A najbolje to mogu da procene, kako se troši njihovih trideset miliona, kada budu videli spisak dobitnika.

Uzgred, projekat jedinog štampanog medij južno od Niša, leskovačkog nedeljnika Nove Naša reč je ove godine dobio manje para nego prošle. Gradonačelnika ne nervira samo JUGpress već i Nova Naša reč i to pokazujei načinom na koji troši vaše pare, gradjani i gradjanke Leskovca.

Sem što ovim medijma svuda crta metu pričom da su mu “neprijatelji”. Kao i novinarka Ljiljana Stojanović.

A vi kako ste.

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
čaki
čaki
1 godina pre

Pozdrav, samo napred, dočekaćemo valjda da ljigoše najzad dobiju svoje mesto u društvu .

pozdrav za jugpress
pozdrav za jugpress
1 godina pre

Postovana, danas je cast da niste deo folklora Srbije na vlasti. Ono sto se nekad zvalo drolja, danas je emancipovana Zvezda rijalitija. Ono sto je nekad bio glupak, danas je doktor nauka. Ono sto je nekad bila seljancura, danas je funkcionerka. Ono sto je nekad bio dzivan, danas je direktor. Ono sto je nekad bio siledzija, danas je mačo men. Ono sto su nekad bile koleginice, danas ne smeju da dignu ruku kad ih pita koja sme da digne ruku da je nisam? Ono sto su nekad bili vecnici, danas su podizači ruku. Ono sto su nekad bile odbornice, danas u mrtav ugao gde ne vata kamera u kabinet dokazuju privrzenost. Ono sto je nekad bio student generacije, strucan covek, posten gradjanin danas je ili na ivici siromastva ili strani drzavljanin. Samo onaj ko shvata da treba da ima samo za njega jer ga je bas briga za komsije, rodjake, sugradjane, kolege, takav je clan SNS-a. Da ima za njega. Divno je sto niste u takvom drustvu, gospodjo Ljiljana.

Max
Max
1 godina pre

Ljiljo, to je zbog toga što si ti jedini novinar na ovim prostorima koji kritički analizira rad lokalne vlasti. Novinari svih ostalih medija pišu hvalospeve ili ćute o ozbiljnim propustima vlasti, a sve zbog svojih ličnih interesa i privilegija. Zato je Jugpress postao vrlo ozbiljan i repekta vredan portal.

kupovina, ucene
kupovina, ucene
1 godina pre
Odgovori  Max

Radoje Domanovic u Jablanici zna zasto drugi portali moraju da ukinu lajkovanje kad vlast kaze a ne smeju od vlasti da ukinu komentarisanje da bi vlast pisala komentare. Sve je bilo sporno u kadriranju i fakultet i radno iskustvo u struci. Prethodna je dobila nalog da prizna obrazovanje i ustupi mesto da bi vlast kontrolisala medije. Odlican je direktor.