JUGpress se zahvaljuje čitaocima na saradnji i poverenju

LESKOVAC

Regionalna informativna agencije JUGpress vam se zahvaljuje, poštovani čitaoci, na saradnji i poverenju iskazanom ranijih ali i u toku jučerašnjeg dana.

Smatramo vrlo važnom vašu spremnost da nam javite kakva je situacija kod vas, naročito u vreme jako stresnog i opasnog dodajaja kakva je poplava.

JUGpress ostaje posvećen javnom interesu i u službi gradjana.

Znate već, vaše informacije su nam od izuzetnog značaja.

Vreme je pokazala da se najveći broj problema, na koji zajedno ukazujemo , rešava vrlo brzo po objavljivanju na sajtu JUGpressa.

Mi smo i dalje otvoreni za sve vas.

Nastavljamo dalje .

Svako dobro.

Prati
Obavesti me o
guest

12 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivan
Ivan
3 godine pre

Hvala i vama sto nas informisete i sto mozemo da vam javimo sve u svakom trenutku!

Djura Leskovac
Djura Leskovac
3 godine pre

Rekao bih nešto afirmativno, ali ne smem od one (što bi rekao moj drugar Bata Kurdija) “žive nenašminkane” što ovde vazdan čuči samo zbog mene. 🙂

U svakom slučaju poštovana urednice, zahvaljujem na korektnoj saradnji, naročito u poslednjem “slučaju”. Nadam se da će taj zajednički poduhvat rezultirati plodom, i željno iščekujem već najavljene rezultate. Takođe se nadam sledećim poduhvatima.

Sve najbolje i puno zdravlja Vama lično, svima koje volite i koji vole Vas. 🙂

Samo šuti
Samo šuti
3 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ljiljo, daj mu, leba ti joś koji zadatčiċ. Vidiś kako je sreċan, smajliċ do smajliċa, ko Vuĉiċ na nacionalnim servisima. Joj, ludaka, mila mati!
Al kad ti zabode nož u leđa u nekom trenutku, nemoj nam se žaliś i piśeš tekstove ko ona tuka.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
3 godine pre
Odgovori  Samo šuti

<3

Mnogo pametan taj moj drugar, gospodin Bata Kurdija. 😀

Nema šta da pričamo
Nema šta da pričamo
3 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Sigurno, ti se samo s pametni i golubari družiš.

Smanji malo doživljaj sve vene porezaše
Smanji malo doživljaj sve vene porezaše
3 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Nastavljaš da se baviš fantazijama i smišljanjem detinjih laži. Koja li je ta jadnica pa bilo živa šminkana živa nenašminkana da “ovde vazdan čuči samo zbog tebe.“? 🙂

Odavno nešto budalastije nisam čuo. Ako misliš na ONU, svako ko drži do sebe zna da ne treba pljuvati u bunar iz kog si pio, pa ma šta ti, ja, ostali čitaoci mislili nemislili o njoj. Al daleko si ti od gospodina, ne mož nikako obična palaverka da se drži moralnih normi.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
3 godine pre

Osećam dušo da ćeš ti to tupim nožem. 🙂

tupavi nozevi
tupavi nozevi
3 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ako mozes da razresis misteriju: ko je ta ,,dusa”? Toliko si siguran, da nikom nije jasno. Cak smo sigurni da bi ,dusi”koja ocigledno nije ovde, bilo smesno da je prozivas. I nijednoj dusi nema razloga za ljutnju, ako je ovde. Prosto upoznaj i nas, kad nas vec opterecujes ljubavnim jadima, kanda ti je srce polomila, pa jecas poturajuci tupave nozeve nekom drugom. Ili samom sebi pises i otpisujes, kao kad dramaturg raspodeli uloge po scenama. Dizes rep, sto bi reko prala.

Opasna bolest
Opasna bolest
3 godine pre
Odgovori  tupavi nozevi

Ma vidite li da nije pod libelu i da pokušava da sam sebi digne rejting pa da mu Ljilja dozvoli da “zasija”, da kudi, presuđuje, špijunira sve nas.
Vidite li da se kiti zaslugama, još par dana njegovog šenlučenja i pisaće da je on osnivač Jugpressa.
Jer kolko ja vidim u prvom komentaru, budalaš tvrdi da je bitniji od urednice i redakcije.
Ajd nam, stvarno, reci koja je to očajnica “koja te progoni”. Ako nećeš nama, onda reci svom psihijatru.

Gradjanin Kejn
Gradjanin Kejn
3 godine pre

Kome ċemo mi građani da izađemo u susret nego Jugpresu.
Da neċemo moźda plaċenicima iz Meskobotomedije?

Samo probaj - goniċe te
Samo probaj - goniċe te
3 godine pre
Odgovori  Gradjanin Kejn

Tačno, tamo vlada laž i licemerje. Plaċa se redakcija redovno iz budźeta pa mora da piše kako im se naredi, ne u interesu građana nego u interesu gradonačelnika. Plaċeni su i komentatori. Plaćen je bio i onaj laźni opozicionar, nekada popularni gugl intelektualac sa završenom srednjom školom a pritom i zadužen za špijuniranje komentatora i pravljenje liste sa podacima komentatora koja je išla od ruke do ruke, preko redakcije do Meska…Nek pokuša sad to isto, za to delo se sada ide u zatvor.

Bruka
Bruka
3 godine pre

Tamo od početka vlada laź, licemerje i poganluk. Seċam se vremena kad im je S.Kociċ davao iz budźeta, tada nije ni bilo komentara. Napiśeš jedan, ne objave ga. Posle desetak dana joś jedan, opet ne objave. I onda shvatiś da je to bilten DS, nešto kao elektronski Leskovački informator, u sluźbi stranke na vlasti a ne građana, gde su komentari zabranjeni. I sada su, a tu je i farsa sa “komentarima” plaċenih botova.