“Jugorosgas” darežljiv zato što “Toplana” redovno plaća

LESKOVAC

Pet leskovačkih osnovnih škola, “Vožd Karađorđe”-  Leskovac, “Bora Stanković” – Bogojevce, “Bora Stanković” – Vučje, “Bora Stanković” – Guberevce i “Nikola Skobeljić” – Veliko  Trnjane, dobilo je kompjutere, kao donaciju kompanije “Jugorosgas”.

“Najveća nada svake zemlje nalazi se u kvalitetnijem školovanju mladih ljudi, i upravo zato je naš cilj da svake godine za obrazovanje izdvajamo sve više sredstava. U poređenju sa prošlom godinom, kada smo u budžetu izdvijili 425 miliona dinara, ovaj godine taj iznos je veći i iznosi 517 miliona dinara, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Kompjutre je direkorima škola uručio izvršni direktor za trgovinu prirodnim gasom”Jugorosgasa” Dragan Marković.

“Uvek smo podržavali mlade i nadamo se da će oni znati da cene, nauče i naslede nas starije, da ovu zemlju vode napred, da svima bude lepše i da živimo, lepoj,  zdravoj i mirnoj sredini, rekao je Marković.

U ime učenika škola koje su dobile donaciju zahvalila se Aleksandra Stanković, učenica OŠ “Bora Stanković” iz  Bogojevca.

Donacija je, kako je rečeno, proistekla na inicijativu i kao rezultat dobre saradnje između leskovačke “Toplane” i “Jugorosgasa”, zasnovanoj na redovnom izmirivanju obaveza leskovačkog javno-komunalnog preduzeća prema ovoj kompaniji.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare