JS VRANJE O SVOJOJ SNAZI

VRANJE

Gradski odbor Jedinstvene Srbije iz Vranja svim pravoslavnim vernicima čestitao je  slavu.

“Pre tačno 12 godina, Dragan Marković Palma osnovao je Jedinstvenu Srbiju, stranku koja je veoma brzo prepoznata u narodu kao stranka koja deluje i ispunjava svoja obecanja.  Zahvaljujuci lideru stranke, Draganu Markoviću Palmi, Jedinstvena Srbija je stranka kojoj danas veruje veliki broj građana. Jedinstvena Srbija koja je svoje delovanje najbolje pokazala na primeru Jagodine teži da i u ostalim gradovima Srbije sprovede svoj program“, saopštila je ta stranka.

 

Posebno nam je drago sto je JS u Vranju postala velika i snazna stranka koja ce nakon predstojecih lokalnih izbora zauzeti znacajne pozicije u gradu i pokazati svima da Vranje moze biti poput Jagodine. Ponosni smo na najjacu i najbrojniju omladinu u gradu, ponosni smo na najbolji i najbrojniji Aktiv zena u gradu, ponosni smo jer je nasa stranka postala jedna od najjacih partija u gradu i sto ćemo Palmin program u potpunosti realizovati nakon ovogodisnjih lokalnih izbora.

Jedinstvena Srbija u Vranju je od početka participiranja u vlasti insistirala na aktivnom, sistemskom socijalnom programu po čemu je postala i prepoznatljiva. Mi činimo samo jedan deo vladajuće koalicije i zahvaljujući tome uspeli smo da u Vranju obezbedimo po 12.000 dinara za svu novorođenu decu, po 5.000 dinara za sve đake prvake, za trudnice i porodilje besplatan prevoz, umanjenje cene prevoza za 40% za srednjoškolce, za naše penzionere sa najmanjim primanjima takođe besplatan prevoz. Ali su to sitnice koje pokazuju da Jedinstvena Srbija u Vranju misli na svoje građane.

Naš cilj je prvenstveno razvoj grada Vranja. Želimo da se mladi ljudi školuju u svom gradu i da, kao u Jagodini, odmah nakon završetka školovanja dobiju posao. Želimo da radno sposobno stanovništvo zivi pristojno od svojih plata. Želimo da naši penzioneri imaju starost bez trzavica i da nam svojim iskustvom pomognu da razvijemo Vranje. Hoćemo da uklonimo „barikade“ i učinimo da osobe sa invaliditetom ravnopravno učestvuju sa nama u donošenju važnih odluka. Hoćemo da Nacionalnim manjinama obezbedimo jednake uslove,  kako bi osetili da su i oni deo nas i našeg grada. Hoćemo da zajedničkim snagama učinimo da se Vranje pokrene i svima nakon predstojećih lokalnih izbora pokažemo da naš grad moze biti grad budučnosti“, navodi se u saopštenju. .

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare