Još tri ulice u Vranju dobijaju asfalt

VRANJE

U naselju Šapranački Rid u Vranju izvode se radovi na asfaltiranje tri gradske saobraćajnice. Novo ruho dobiće  ulice Tome Кostića, Pavla Jurišića Šturma i Trifuna Stošića Ante. Ukupna dužina je oko 440 metara, a vrednost radova 12,5 miliona dinara, rekao je novinarima gradonačelnik Slobodan Milenković.

 „Mnogi su bili skeptični kada smo ove ulice uvrstili u komunalni program i krenuli u realizaciju, jer su decenijama bili problematični imovinski odnosi. Međutim, naše službe, pre svega Odeljenje za investicije i građevinsko zemljište, naporno su radile godinu i po dana kako bi razrešili imovinske odnose. Izrađena je projektno-tehnička dokumentacija i izdata građevinska dozvola, tako da je moglo da se krene sa asfaltiranjem“, rekao je Milenković.

Sada je asfaltom ovaj deo naselja spojen sa Ulicom Ratka Pavlovića, koja se nadovezuje na Budislava Šoškića.

„Ovaj pravac je veoma bitan jer želimo da napravimo mini obilaznicu kojom bismo rasteretili saobraćaj kroz grad i povezali naselja Ogledna Stanica, Šapranački Rid i Donji Asambair. Na taj način bismo iz pomenutog pravca povezali grad sa Koridorom 10“, rekao je Milenković koji je sa saradnicima danas obišao radove.

Gradonačelnik je medije obavestio da je tokom vikenda u centralnom gradskom jezgru obavljena rehabilitacija Sremske ulice. Asfaltom je presvučeno 540 kvadratnih metara u vrednosti od 570.000 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare