Još nije završeno veštačenje pištolja, trojica i dalje u pritvoru

LESKOVAC

Veštačenje pištolja radi utvrdjivanja da li su pravi ili lažni još uvek nije završeno a tri mladića koje je policija juče privela zbog pucnjave u centru Leskovca su i dalje u pritvoru, saznaje JUGpress u lkeksovačkoj policiji.

Prema verziji koja se govori novinarima oni su se juče oko 15 sati navodno vraćali sa nekog slavlja i iz automobila su kroz prozor ispalili više metaka na potezu izmedju Robne kuće i Trgovinskog suda.

Danas je očevidac ispičao JUGpressu da je juče ispred Tehnološkog fakulteta jedan od njih uperio pištolj u pravcui njega i njegovog druga i da se automobil kretao iz pravca železničke stanice.

Još uvek se na zna ko su trojica uhapšenih i na kom su slavlju bili.

I, što je najvažnije, da li je policija pronašla čaure.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Danilo
Danilo
2 godine pre

Policajci li ne umeju da prepoznaju da li je oružje pravo?
Ljudi, nemojte nas zajeb…ti, veċ nam kaźite o čemu se radi.

Mile
Mile
2 godine pre

Treba li oružje da se šalje za Beograd da bi se utvrdilo da li je ubojito ili je “plašljivac”? Pa to može svako da Vam kaže ko je služio JNA, a ima nas dosta, ili neki od policajaca. Ili se čeka da se slegne prašina, da se neko zaštiti? Afere se samo nagomilavaju, a mnoge neće biti nikada rešene. Primera ima mnogo, počev od Sava-male, Doljevca, helikoptera, ….

Zažuljenko
Zažuljenko
2 godine pre

Policijo, ne verujem da građane zanima dal su bili na slavlju ili su se vraċali sa izloźbe slika u galeriji LKC. I sa lažnim pištoljima su kreteni počinili izazivanje opšte opasnosti, jer neko od starijih (i ne samo starijih) građana je mogao od preźivljenog šoka da premine na licu mesta. Zna li se ko su roditelji tih Lebanaca koji su došli u Leskovac da glume odmetnike sa divljeg zapada?
Predlaźem građanima koji su se tu zatekli i doživeli šok i ugroźenost, da tuže počionice.