Još jedna uloga za Draganu Mićalović Narodnom pozorištu u Nišu

NIŠ

U Narodnom pozorištu je u sredu održana prva čitaća proba za mjuzikl “Neki to vole vruće“ u režiji prvaka drame Narodnog pozorišta Aleksandra Marinkovića. Premijera predstave je zakazana za 28. decembar.

Dramaturgiju potpisuje Branislav Nedić, asistent reditelja koji je zadužen i za video radove je Stefan Кrasić, kostimograf i scenograf je Кatarina Pavlović.

Izbor muzike i aranžmane potpisuje Irena Popović Dragović, dok će na koreografiji raditi Nebojša Gromilić. Za korepeticiju je zadužen Aleksandar Stevanović, lektor je Nataša Ilić, a organizator je Ivana Madić.

U predstavi igraju Dragana Mićalović (Puslica), Jasminka Hodžić (Slatka Sju), Aleksandar Marinković (Džo), Uroš Milojević (Džeri), Danilo Petrović (Bindstok), Jovan Кrstić (Ser Ozgud), Stefan Mladenović (Pljunuti Palaco), Bratislava Milić (Rosela) i Maja Dejanović (Dolores).

Hor predstave čine: Sara Ristić, Stanislava Petrović, Mila Puzić i Natalija Stamenković, a orkestar Aleksandar Stevanović (klavijature), Predrag Ranković (bas), Goran Savić (džez gitara), Nenad Tančić (bubanj), Filip Stipsić (saksofon), Marjan Cvetanović (truba) i Nikola Stanojević (tromblon).

Za ples su zaduženi plesači Кontra dens studija.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ex faca
Ex faca
2 godine pre

Ako i ovo odglumi kao u Igri sudbine, onda nek se vuče u Leskovac. Da joj nije sestre ko bi za nju znao

Pertackibot
Pertackibot
2 godine pre
Odgovori  Ex faca

Eh…a da sestri nije pok. oca, ko bi za setru znao? A da pokojnom ocu nije ne znam ko i ne znam šta, ko bi pa za njega znao…