Još jedna donacija Klinici za onkologiju

NIŠ

 Zahvaljujući svojim dugogodišnjim saradnicima kompanij PHOENIX Pharm iz Beograda, Klinika za onkologiju Univerzitskog kliničkog centra Niš, dobila je 26 novih bolesničkih kreveta sa adekvatnim dušecima, u vrednosti od oko 1 300 000,00 dinara.

                          Rukovodilac Klinike za onkologiju doc.dr Ana Cvetanović zahvalila se ovom prilikom svim društveno odgovornim kompanijama i pojedincima.

                          „Kolektiv naše klinike zahvalan je svima koji se svakodnevno zajedno sa nama, pacijetima i državom , trude da omoguće bolje uslove za lečenje jedne od najvulnerabilnijih populacija pacijenata. Ovo je samo dokaz da svi zajedno možemo mnogo i mi ćemo nastaviti da radimo na unapređenju svih aspekata onkološke službe”, istakla je doc.dr Ana Cvetanović.

                      Kreveti iz ove donacije raspoređeni su kako u stacionarnom delu gde su ležeđi pacijenti, tako i u zgradi dnevne bolnice gde je broj pacijenata jako veliki.

                     Inače, Klinika za onkologiju je u poslednjih godinu dana dobila više donacija kako od velikih društveno odgovornih kompanija, tako i od udruženja građana, a sve s ciljem da boravak pacijenata obolelih od malignih bolesti koji se leče na Klinici za onkologiju bude prijatniji s obzirom na činjenicu da veliki deo vremena ova grupa pacijenata provodi kako u stacionarnom delu tako i u delu dnevne bolnice.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare