Još deset dana za slanje predloga za nagradu „Svetislav Milić – mladima od srca“

NIŠ

Humanitarna organizacija „Nađi Raula“ iz Niša uz podršku porodice Milić i organizacije „ITKonekt“ poziva zainteresovane pojedince i institucije da predlože kandidate za Nagradu „Svetislav Milić – mladima od srca“. Nagrada „Svetislav Milić – mladima od srca“ prvo je priznanje ovakvog tipa u Srbiji. Konkurs za ovogodišnju dodelu nagrada otvoren je do 1.oktobra, a ceremonija uručenja nagrada zakazana je  15. novembara u Nišu.

                           „Ostalo je još samo 10 dana za slanje predloga za naše priznanje. Već sada vidimo puno kvalitetnih nominacija, ali smo uvereni da mnogi još uvek nisu poslali svoje predloge, ovim putem ih ohrabrujemo da to i učine“, kaže Jovan Milić, osnivač i utemeljivač nagrade .

                       „Nastavljamo tradiciju nagrađivanja budućnosti naše lepe Srbije. Nagrada „Svetislav Milić – mladima od srca“ osnovana je sa idejom da se podrže mladi i talentovani ljudi“, dodaje Milić.

                     Pomenuta nagrada dodeljuje se u šest kategorija i to  nauka i obrazovanje, kultura i umetnost, humanitarni rad i mirna borba za ljudska prava, sport, institucija godine i specijalno priznanje. Svake godine se dodeljuja i Plakete mira, pojedincima koji svojim radom poboljšavaju položaj mladih, ali i medalja humanosti. Nagrade se dodeljuju učenicima, studentima i mladima do 35 godina starosti.

                     „Ceremonija uručenja nagrada zakazana je za 15. novembar, pripremili smo poseban program i srećni smo da će naš Niš biti domaćin najboljim mladim ljudima u Srbiji. Imena dobitnika biće saopštena u prvoj nedelji novembra, tačnije već 30.10. biće saopštena imena dobitnika nagrade u oblasti nauke i obrazovanja, čime se otvara nedelja objavljivanja dobitnika“,  zaključuje Milić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare