Joksimović: Tamo gde je najbolji roštilj najbolji su i koncerti

BEOGRAD-LESKOVAC

Ovogodišnja Roštiljijada najavljena je i konferencijom za medije u Beogradu na kojoj je predstavljen program koji očekuje posetioce.

Dvadeset devetu Roštiljijadu otvoriće Željko Joksimović, najverovatnije sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, koji je rekao da je teško naći adekvatnu osobu da zvanično otvori ovu manifestaciju, s obzirom da je to prošle godine učinio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Meni je čast da sviram na otvaranju“ kaže Željko Joksimović i dodao da kada se kaže Leskovac odmah se ima asocijacija koja vas podstiče na ukus.

„Kad kažeš Leskovac, znaš šta te tamo čeka. Meni je drago da se opet vraćam u Leskovac, nakon što sam tamo bio u decembru, sa svojim projektom „Dva sveta“. Sada je prilika da se predstavim sa potpuno drugačijim programom i repertoarom, da se sa nekim drugim žanrom družim sa publikom. Ja sam siguran da će zaista biti puno, puno ljudi, što je svakako dobra stvar za čitav grad, ali i našu zemlju, koja od toga stvara jedan pozitivan imidž. Ekipa koja će sa mnom tamo nastupiti se unapred raduje tome, posebno roštilju. Iako to i nije preterano teška hrana, ja im ipak savetujem da budu i malo oprezni, jer sa tim kad se krene, ne može da se stane…“

Roštiljijadu će zatvoriti svojim koncertom u subotu Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda na Balkanu, kojoj je ovo prvi nastup na ovoj manifestaciji.

„Jako se radujem tom gostovanju, prvenstveno zbog publike, koja je temperamentna, što ja obožavam. Naravno, idem i zbog roštilja, koji sam odavno probala, ali mu se uvek sa zadovoljstvom vraćam. Što se samog repretoara i nastupa tiče, meni je najbitnije da ljudi posle mog koncerta odu sa osmehom, da budu prezadovoljni i da pričaju o tome kako im je bilo lepo. Zato ja i dajem sve od sebe na nastupima.“

Gradonačelnik Goran Cvetanović podsetio je da Leskovac svoje goste prima otvorenog srca i raširenih ruku, te da veruje da goste očekuje jedan prelep, za pamćenje ambijent.

VD direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocića istakao je zadovoljstvo što je došlo do saradnje sa koncertnom agencijom „Melos estradom“ i izrazio nadu da će zadovoljstvo nakon Roštiljijade biti obostrano.

„Pored koncerata estradnih zvezda očekuje nas i ono što je posebno atraktivno za publiku, a to je pravljenje najveće pljeskavice na svetu. Nadam se da će prošlogodišnji rekord od 65 kilograma biti nadmašen, kao i rekord u pravljenju pljeskavice „iz ruke“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare