JEVTIĆ ĆESTITAO BOŠNJACIMA PRAZNIK

PRIŠTINA

 

Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, povodom nacionalnog Dana bošnjačke zajednice čestitao je  pripadnicima ove zajednice praznik.

 

 

„ Poštovani pripadnici bošnjačke zajednice, želim da vam nacionalni Dan Bošnjaka protekne u pozitivnom raspoloženju sa željom da se o problemima Bošnjaka na Kosovu ne govori samo na ovaj dan.

 

Bošnjačka zajednica je kao i sve ostale zajednice veoma bitan faktor u svakodnevnom životu na Kosovu, i s toga se moramo ravnopravno zalagati, kao i za sve ostale zajednice, kako bi se stvorili što bolji uslovi za život. Ministarstvo za zajednice i povratak i ja kao neko ko je na čelu ove institucije ćemo uvek biti tu da pomažemo bošnjačku zajednicu u zalaganju stvaranja boljih uslova u svim segmentima života. Mi ćemo na podjednak način, kao i kada su pitanju druge zajednice, prilaziti rešavanju svih onih problema koji stoje na putu boljeg života Bošnjaka na Kosovu. Čestitam vam nacionalni Dan bošnjačke zajednice, sa željom da vam svaki naredni dan u svakom pogledu bude bolji i uspešniji od onog prethodnog“, navodi se  u čestitki ministra Jevtića.​

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare