Jerković: Politika Miloša Jovanovića postala krajnje nedefinisana i zabrinjavajuća

BEOGRAD

Poslanici Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) i Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) formirali su novi poslanički klub bez poslanika Aleksandra Jerkovića koji je zamenio preminulog generala Božidara Delića, saopštio je danas Delićev pokret Nema nazad, iza je Srbija.

“Politika (lidera Nove DSS) Miloša Jovanovića postala je krajnje nedefinisana i zbunjujuća”, rekao je Jerković na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini.

Kako je rekao, svedoci smo da se od smrti generala Delića, Jovanović sve jače hvali, a sve tiše kritikuje režim.

Umesto odgovora na pitanja, koja je Jerković, više puta postavio Jovanoviću – zbog čega se odstupa od dogovorene politike, da li zaista pored srpskog poseduje i pasoš neke druge države, kao i šta je sporno u video klipu o komunalnoj miliciji, on je, kako je rekao, dobio preteću poruku od Uroša Jankovića, najbližeg saradnika Miloša Jovanovića, i nekoliko dana nakon toga – koalicija NADA se raspala, navodi se u saopštenju tog pokreta.

“Jedino što je sigurno jeste da Miloš Jovanović duguje objašnjenje građanima Srbije, glasačima Božidara Delića i Pokreta Nema nazad, iza je Srbija, čijim glasovima je prešao cenzus i ušao Skupštinu Srbije”, poručuju iz tog pokreta.

Dodaju da Jerković, koji je nasledio mandat generala Delića, trenutno nema drugog izbora nego da kao samostalni poslanik nastavi da zastupa stavove i politiku patriotskig pokreta Nema nazad, iza je Srbija, prenosi FoNet.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare